Sztárokkal motoroznak idén is a Pető Intézetes gyerekek

negy kerekrol ket kerekre 2014 02Idén újra sztárok látogatnak el motorjaikkal és több mint 100 motorossal együtt, hogy szebbé tegyék a tanévkezdést a Pető Intézetben tanuló és gyógyuló gyermekek részére.

2015. szeptember 3-án 14:00 órától motorra ülve nyitják meg a 2015/16-os tanévet Gergely István, Hajas László, Harsányi Levente, Kovács István (Kokó), Luszkó, Müller Attila, Sipos Imre, Szabó Győző, Szűcs Sándor, Tóth Sándor, Zsidró Tamás, Szujó Zoltán, Talmácsi Gábor, és Varga Viktor.

Gyere és légy Te is részese a gyermekek örömének, és csodáld velük a háromkerekű épített trike-okat, choppereket vagy túra motorokat, szurkolj együtt az intézeten belül megrendezett motorvezetési szimulátorokon zajló versenyeknek!

HIRDETÉS (x)

A 8 km-es motoros felvonulás a Pető intézettől (Budapest XI., Villányi út 67) indul a szokott útvonalon: Alkotás út - Márvány utca – Alagút – Lánchíd – Apáczai Csere János utca – Belgrád rakpart – Szabadság híd – Bartók Béla út – Villányi út.

A motoros felvonulást a BRFK motoros rendőrei kísérik, valamint velünk tart egy mentőmotor is a Mentőmotor Alapítvány jóvoltából. A motorokat és utasaikat a Groupama Garancia Biztosító biztosítja a felvonulás ideje alatt. A felvonulás időtartama kb. 30 percet vesz igénybe, melynek során. 30-40 km/h – sebességgel fogunk haladni.

Időpont: 2015. szeptember 3. Motoros felvonulás: 14:00 órától. Gyülekező: 12:30. -tól Helyszín: Budapest. XI., 1118. Villányi út 67. Nemzetközi Pető Intézet.

Azoknak a gyerekeknek, akik nem tudnak vagy nem akarnak a felvonuláson részt venni, az intézet udvarán különböző ügyességi játékokkal, vezetéstechnikai szimulátorokkal, mini Hungaroring pályával, ügyességi játékokkal, arcfestéssel és lufi hajtogató bohóccal tesszük vidámabbá az iskolakezdést.

A rendezvény kommentátora Szujó Zoltán sportriporter.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!