Augusztusban országos véradó program

mol-motoros-family-veradasAugusztusban, az év „legvérszegényebb" hónapjában a MOL Motoros Family és a Ments Életet Alapítvány egy egész hónapos, országos Véradás kampánnyal várja az önkéntes véradókat.

Az előző évekhez képest idén romlottak a motoros baleseti statisztikák, és ilyen szempontból a nyári hónapok, így az augusztus is különösen kritikus időszaknak számít.

A daganatos betegségek kezelése mellett a megszaporodó közúti balesetek sérültjeinek ellátásához van szükség a legtöbb vérre.

4 millió lehetséges donorból viszont csak 250 ezerre tehető a véradók száma.

A MOL Motoros Family az augusztus 16-i, budapesti központi rendezvénye mellett, egész hónapban 3 fővárosi és további 20 vidéki helyszínen folyamatosan fogadja majd a jelentkezőket.

HIRDETÉS (x)

A „Motoros Family" jeligére leadott vér mennyiségét a hónap végén összesítik, és kiderül, hogy hány ember életét mentheti meg a motoros összefogás.

Amellett, hogy egy véradó akár három másik emberen is segíthet, a véradás egyúttal egy alapos szűrővizsgálat minden résztvevő számára, hiszen a vércsoport meghatározása mellett a levett véren HIV-, Hepatitisz-B-, Hepatitsz-C és szifilisz tesztet is végeznek.

Bővebb információk az augusztus 1-től 31-ig tartó Véradás kampányról és annak helyszíneiről: www.motorosfamily.hu, MOL Motoros Family véradó hónap facebook oldalon.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

3 hét szabadság után ismét munkába álltam, álltunk. Kis drágaságom otthon marad ilyenkor egyedül, és...
Bővebben...
Az egyik nyilvános motoros csoportban felmerült annak a lehetősége, hogy a csapat moderátora egy KRESZ...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!