A Budapest Motor Kiállítás legszebb épített motorja

Vasárnap délután fél háromkor eldőlt, melyik a négyből a harmadik motor, mely a Wild magazin támogatásával utazhat a motorépítő Európa Bajnokságra, a németországi Mainzba. A győztes a Budapest Motor Kiállítás látogatóinak szavazata alapján a Gigamachine kompresszoros V-Rod-ja lett.

A Budapest Motor Kiállításon a Devils MC standján nyolc építő tizenegy motorja versengett a kiállítás legszebb épített motorjánakjáró díjért. A Wild magazin jóvoltából a közönség által lgszebbnek ítélt motor részt vehet a március 28-án, a németországi Mainzban zajló Hivatalos Motorépítő Európa Bajnokságon. A kiállított motorok építői: Balogh Jenő, Erdős Csaba-Nacsa Zsolt, Gigamachine choppers, King Machine Choppers, Lowlander Cycles, Monster Customs, Radical Garage, Sapka Művek.

Az összesen kb. 900 szavazatból 170-nel a Wild magazin 155. számának címlapján látható motorkerékpár, a Sütő Csabáék által épített Harley-Davidson V-rod nyert. A gyönyörű fényezésű, igényes kivitelű motor méltán nyerte el a közönség tetszését.

HIRDETÉS (x)
Rengereg kép a galériában!Az események azonban nem várt fordulatot vettek. Csaba lemondott az utazásról: „Sokkal nagyobb a magyarok esélye, ha több műhely motorja is kijuthat a nemzetközi bajnokságra. Nekem már megy egy ki, és azzal remélhetőleg úgyis jobb eredményt érhetek el, mint a V-Rod építésünkkel.” - közölte Csaba a hír hallatán. A Hír TV Széles út-Wild Magazin motorépítő párbaj egyik résztvevőjeként ugyanis a Sportster építésük már biztosan ott lesz a nemzetközi megmérettetésen.

Végeredmény

1. helyezett:
Gigamachine choppers, NLC V- Rod (Wild 155. szám, címlap)
2. helyezett:
Radical Garage, Angel Dust (Wild 161. szám címlap)
3 helyezett:
King Machine Choppers, Old School Sportster (Wild 155. számban bemutatva)

A nagyvonalú ajánlatnak köszönhetően tehát a Budapest Motor Kiállítás második legszebb épített motorja, a Radical Garage Angel Dust nevű gépe lesz a harmadik magyar résztvevője az Európa bajnokságnak. Görbe Sanyi impozáns alkotását a Wild magazin következő címlapjáról részletesebben is megismerhetitek majd, és természetesen élőben is megtekinthető lesz a Magyar Motorépítő Bajnokságon is április 5-én, az Építők Sportcsarnokban.

A rendezvényen a Csajokamotoron.hu és a Devils MC közös szervezésében zajlik majd az első Tetkó a Csajokon Offline verseny is, ahol tíz komoly tetoválással rendelkező versenyző közül választjuk majd ki a legjobbat. A résztvevők ajándékcsomagot kapnak, az első helyezettet pedig 30 000 Ft készpénzzel jutalmazza a rendezvény szervezője, a Devils MC. Március 23-ig várjuk azoknak a lányoknak a jelentkezését, akik szívesen részt vennének ezen az élő megmérettetésen. A jeletkezést az info@csajokamotoron.hu címre küldjétek!

A Motorépítő Európa Bajnokság negyedik motorjára ezen a héten még szavazhattok a Wild magazin honlapján.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...
Hétvégére végre igazán szép tavaszi idő kerekedett. Szakítva a régi útvonaltervezési szokásaimmal, reggelre hagytam az...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!