9/11 - Kétmillió Biker Egymillió Muszlim Ellen

2millionbikers 02Szeptember 11-re emlékezve Washington D.C. felé tart több százezer motoros az USÁ-ban, hogy ott legyenek a fővárosban, amikor a muzulmán közösség a katasztrófa tizenkettedik évfordulóján a történtekkel kapcsolatos igazság felfedéséért tüntet.

Az Amerikai Egyesült Államokban, ahol a filmek szerint mindenki szabad, a magukat hazafinak gondoló amerikaiak nagy többsége a sikeres sajtókampánynak köszönhetően még mindig a muzulmánokat tartja felelősnek az ikertornyok lerombolásáért, a rengeteg halálos áldozatért, és továbbra is terroristának tartanak mindenkit, aki a közel-keletről érkezett az új hazába.

Az igazság persze odaát van, hiszen mi is hallottunk olyan híreket - amit még az USÁ-ban élők közül is sokan valószínűnek tartanak - hogy az egész balhét maga az amerikai kormány csinálta terrortámadásnak álcázva, és bűnbaknak a muzulmánokat kikiáltva.

HIRDETÉS (x)
Ilyen ez a politika. Az igazságot soha senki nem fogja megtudni, és a politikusok úgy csűrik-csavarják a dolgokat, ahogy épp az érdekük kívánja.

Az amerikai hazafiak között rengeteg motoros van, akik a Facebookon kampányoltak, hogy a muzulmánok Million Muslim March nevű tüntetésével egy időben kétmillió bájker árassza el a fővárost. Valószínűleg a cél a félelemkeltés, valamint egyfajta üzenet a kormánynak. A hírek arról szólnak, hogy a Függetlenségi Háború óta nem sikerült egyszerre ilyen sok hazafit mozgósítani egy közös cél érdekében. 

A motorosok természetesen nagyrészt Harley-Davidson motorkerékpárokkal szelték át az államokat, és hatalmas tömegekben hömpölyögtek végig Amerika útjain. Hogy valóban balhézni mennek, vagy csak jó érzéssel tölti el őket, hogy egyszerre ennyien együtt motorozhatnak, azt majd megtudjuk a híradásokból holnap. 2millionbikers 01

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!