Jógával és közös meditálással indul a Budapest-Bamako rally

Tartalomjegyzék

Budapest-Bamako 2013A Bamako pilótái kétség kívül a legjobb kezekben lesznek. A jógastúdió tulajdonosa néhány napja tért vissza Vietnámból, ahol egyetlen magyarként szerzett újabb jógadiplomát.

9000 km-en keresztül a rutinos sofőröknek és navigátoroknak is nehéz összpontosítani, ezért a futam kezdete előtt a versenyzők jógaórákkal készülnek fel a nem várt nehézségekre. A jóga azon kevés mozgásformák közé tartozik, amely nem igényel felkészülést, kort, vagy erőnléti állapotot. Bárki, bármikor elkezdheti. Nem szükséges hozzá csapat, sem különösen jó fizikum. Az amaSole Jógastúdió tanárai örömmel vállalták a felkészítő órákat, hiszen Ők maguk is nagy világutazók.

Ferenczy Andrea a világ számtalan helyén tanított már, Szingapúrtól Ausztráliáig, így pontosan tudja, hogy a több órás utazás – földön, vízen, levegőben, egyaránt megterhelő. A gyakorlatokat úgy állította össze, hogy azok a 9000 km-en keresztül bármikor segítséget nyújthassanak a pilótáknak, hisz mint tudjuk, az egyetlen dolog, amely születésünktől fogva elkísér minket, az a légzésünk. Rá mindig számíthatunk. 

HIRDETÉS (x)

A versenyzők a légzés segítségével elsajátíthatják, hogy hirtelen támadt stresszhelyzet esetén hogyan nyugtassák meg magukat, szinte pillanatok alatt. Mit tegyenek, a hosszas üléstől megfáradt végtagokkal. Hogyan védjenek ki egy esetleges vádli görcsöt. Mivel tudják fokozni az ébrenlétet és még számtalan fortélyt, amely a több ezer éves jógakultúra hagyatéka.

Közös jóga órával és meditációval indul az idei Budapest-Bamako Rally. A versenyzők a rajt napján a budapesti Duna Intercontinentalban 9-kor jóga, légzés és meditációs gyakorlatokkal fejlesztik a koncentrációs készségüket. A közös jóga és meditációs óra nyilvános és ingyenes, így bárki csatlakozhat a Budapest-Bamako indulóihoz a rajt napján a Budapest Duna Intercontinentalban reggel kilenckor. 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!