Egyre több motoros Mikulás

Tartalomjegyzék

A hétvégén, egész pontosan vasárnap jön idén a Mikulás. A motorosok az elmúlt évekhez hasonlóan most is szervezkednek. Már csak választani kell, hogy kivel menjünk, kinek adjuk ajándékainkat.

Tavaly megjelent egy könyv a magyar gyártású Danuvia motorkerékpárról. Akkor a szerzőpáros felajánlotta a bevétel teljes összegét a Girincsen működő sérült gyerekekkel foglalkozó intézetnek. Akkor a Pannónia MGTSZ egy játék gyűjtő akciót szervezett, amit idén is szeretnének megismételni.

 

HIRDETÉS (x)
Te is tudsz segíteni. Semmi más dolgod nincs csak azokat a gyerekjátékokat, amiket már nem használ a család, de kidobni sajnálod, és egy dobozban pihen évek óta a szekrény alatt vagy a tetején, pincében, padláson, a garázsban, vagy éppen ahol helyet találtál annak idején, azt juttassad el a klub valamelyik tagjához. Azzal, hogy rászánsz egy pár percet erre a dologra, valószínű hogy egy kis embernek nagy örömöt fogsz okozni!

Biztos, hogy Nálatok is van megunt mese könyv, kirakós, plüss, vagy társasjáték, építő kocka, robot, vagy a megunt katonák és autók is várják a jobb sorsukat valahol a háztartásban. Az Intézmény használt ruhaneműt és cipőt is szívesen fogad! Idén használt számítógépekkel, és monitorokkal, konyha felszerelésekkel használt kisgépekkel is tudunk segíteni a gyerekeknek.

Már gyűlnek a felajánlott dolgok és már olyan is jelentkezett, aki a szállításban tud segíteni és van olyan is aki üzemanyagot ajánlott fel.

A gyűjtés December 7-én, Mikulás napján zárul le! További info: Pannónia MGTSZ

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!