Nyerj belépőt a kunmadarasi Shox Extrém Hétvégére

Tartalomjegyzék

Shox Extrém Hétvége Kunmadaras 2012Jubileumi év, jubileumi rendezvénysorozat! A szervezők minden futamra készültek valamilyen meglepetéssel és nemlesz ez másképp a jövő hétvégén sem.

 

Ezt a rendezvényt nem lehet felülmúlni, hiszen nyolc program is lesz egyszerre egy hosszú hétvégén, amelyek önállóan is megállnák a helyüket s még egy meglepetés nincs is a programok között. Méltó szezonzárás lesz, ezt ne hagyd ki! Borítsuk a lelátókat piros fehér zöld színekbe így szurkoljunk a magyar versenyzőknek!

HIRDETÉS (x)

 

A Jubileumi rendezvénysorozatra valamint a májusi óriási sikerre való tekintettel ismét rá lehet jönni bárkinek arra a pályára ahol Európa legjobbjai harcolnak majd a bajnoki címért.

Próbáld ki Kelet-Közép Európa egyetlen ragacsolt drag pályáját! Vasárnap és hétfőn (augusztus 19-20.) közönség motorozás, nyílt nap a kunmadarasi drag pályán. Aki belépővel rendelkezik és átesett a gépátvételen, kipróbálhatja magát a 15 éves jubileumi rendezvényen.

Az idei Nitro Olimpia helyszínéről, Hockenheimből egyenesen Kunmadárra érkezik a Hotrod Citroen, avagy a "Hotroen", és vele együtt több más európai csapat is Kunmadár felé veszi az irányt. Ha ezt az autót májusban elszalasztottad, most meg kell nézned! Ha már láttad, úgyis újra látni akarod. A hangja brutális, a teljesítménye elképesztő.

Ha szeretnél résztvenni a rendezvényen, a Csajokamotoron.hu olvasói között két darab kétszemélyes belépőjegyet sorsolunk ki a 2012. augusztus 17-20. között Kunmadarason megrendezésre kerülő Shox Extrém Hétvégére. Küldd el címünkre a helyes választ legkésőbb 2012. augusztus 14-ig arra a kérdésre, hogy Hányadik évfordulóját ünnepli a kunmadarasi Dragaréna ebben az évben?. A nyerteseket emailben értesítjük majd, a nevük és a jegyük a helyszínen lesz leadva a bejáratnál.

Keresd a helyszínen a Csajokamotoron.hu rózsaszín sátrát webáruházunk teljes kínálatával!

Kelet-Közép Európa egyetlen Drag Arénája a Hungarian Drag Aréna Kunmadaras mindenkit haza vár!

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sosem ünnepeltem a Valentin napot. Egy napba nem lehet belesűríteni a szeretetet, szerelmet. Idén ellentmondtam...
Bővebben...
Egy ilyen csomag érkezett. Alig várom, hogy hozzá kezdjek
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj hetente friss híreinkről!