Kawasaki ER-6n Dizájnverseny díjátadó

Véget ért a Kawasaki ER-6n Dizájnverseny, amelyben portálunk tagjai közül is nagyon sokan ragadták meg az alkalmat, hogy egy saját ízlésük és stílusuk szerinti ER-6n-t tervezzenek. A legjobbnak talált tervre február 2-től április 20-ig lehetett szavazni. Mára pedig elkészült a nyertes motor egyedi fényezése is.

A Kawasaki központi oldalán található virtuális fényező műhelyben mindenki megtervezhette a saját ER-6n-ét, vagy szavazhatott a Galériában található elkészült dizájntervekre. A tizenegy európai országban futó Kawasaki verseny Magyarországon volt a legsikeresebb, hiszen nálunk készült a legtöbb, összesen 16.397 ER-6n dizájnterv, ami nagyjából 20%-a az összes európai tervnek, és emellett 75.642 szavazó, adta le voksát a neki leginkább tetsző dizájntervre. Ezzel Magyarországon az összes európai szavazó kb. 30%-a szavazott.

HIRDETÉS (x)
A magyarországi győztes Varga Norbert lett Norcsi nevű dizájntervével. A 23 éves badacsonytomaji tűzoltó 10.595 érvényes szavazatot gyűjtött össze. A nyertes egyedi tervezésű fényezését Franciaországban az OCD mesterei egy széria ER-6n-re készítették el. Az elkészült dizájnmotort a versenyt lezáró Díjátadón, 2009. május 22-én a székesfehérvári Kawasaki Ivanics Márkakereskedésben adták át a győztesnek.

A Díjátadón a fődíj mellett a szavazók között kisorsolt Kawasaki dzsekiket is átadták volna, de ezúttal csak az egyik nyertes Nagy Balázs, a Tourmalet dzseki nyertese tudott személyesen részt venni az eseményen. Gaál Mónika Osaka dzsekijét, Valek Judit Ginza dzsekijét később adják át a szerencséseknek.

Még több kép a galériában!Csakúgy, mint a Bëlga együttes által felajánlott dedikált CD-ket, amiket az együttes tagjainak leginkább tetsző három dizájnterv készítője kap meg. Az együttes díjazottai a „Barbi”, „Dina”, és a „Szamoca” nevü dizájntervek készítői.

A díjátadó után az eseményen megjelent érdeklődőket és a rajongókat zsíros deszkával, és egy finom bográcsgulyással vendégelték meg, miközben látványos stuntriding bemutatót nézhettünk végig. Ha szeretnéd megnézni, hogy más országokban kik lettek a nyertesek, nézd meg a fotógalériát!

Gratulálunk az összes díjazottnak!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!