Nyerj belépőt Kunmadarasra

Tartalomjegyzék

Kunmadaras Honda Motoros Majális 2012. május 1.A szeszélyes időjárás ellenére menthetetlenül beköszöntött a motoros szezon. Kunmadarason április 30-május 1. között ünnepelhetünk ismét együtt.

Aki már látta, sosem felejti el Eric Teboul rakétahajtású (hidrogén peroxid) motorját. Aki még nem látta, annak pedig itt a nagy alkalom: az őrült francia április 30-án visszatér, hogy új világrekordot állítson be!

 

HIRDETÉS (x)

Eric 2004-ben pályacsúccsal mutatkozott be Kunmadarason, akkor 5.99 másodperces idővel és 364 km/h csúcssebességgel teljesítette a 402 méteres pályát. 2005-ben újabb pályacsúcsot állított fel nálunk: 402 méteren 5.94 mp / 339 km/h (a legnagyobb sebessége 300 méternél volt, kb. 385 km/h).

Az igazi világszenzáció 2008-ban következett: Eric Teboul megdöntötte a saját, Hockenheimben beállított világcsúcsát (kétkerekű gyorsulási világcsúcs). Az új kétkerekű világcsúcs: 5.52 sec / 394.7 km/h lett! Ha szeretnéd ismét látni az új világcsúcs-kísérletet, április 30-május 1 között Kunamadarason van a helyed!

 

A Honda Motoros Majálison idén is nagy durranásokra számíthatunk. A majális előtti napon nyílt napon tesztelheti bárki a motorja vagy az autója képességeit. Másnap, május 1-én pedig összeszakad az ég a földdel mert jön a szezonnyitó nagy őrület Világrekord kísérlettel és rengeteg meglepetéssel!

Idén először oldtimerek is lesznek a kunmadarasi Drag Arénában! A kunmadarasi drag versenyek 15. évfordulója alkalmából május 1-én és augusztus 20-án igazi oldtimer autók és oldtimer motorok fognak pöfögni a drag versenypályán!

Ha szeretnél részese lenni ennek a hatalmas fesztiválnak, most megnyerheted a belépőjegyed a Csajokamotoron.hu-nak köszönhetően. Azok között, akik április 24-ig elküldik a helyes választ e-mail címünkre arra  a kérdésre, hogy hány éve rendeznek dragversenyeket Kunmadarason, 5 db kétszemélyes belépőjegyet sorsolunk ki a Honda Motoros Majálisra Kunmadarasra.

A szerevezők még egy meglepetéssel készülnek azok számára, akik egyszerre többen, nagyobb csapattal érkeznek majd a versenyre. A legnagyobb létszámú csapatot ajándékokkal lepik meg.

A díj: az egy lakóhelyről a legnagyobb létszámmal egyszerre érkező csapat minden tagja Kunmadár DVD-t és az egész napi üdítőfogyasztásra jogosító kupont kap ajándékba! Ehhez annyit kell tenned, hogy összetrombitálod a csapatod és a pénztárnál jelzed, hogy honnan és mennyien érkeztetek! Ha már előre tudjátok, hogy hányan mentek, ezt a rendezvény honlapján előre is tudjátok jelezni a szerevezőknek.

Kunmadár haza vár!!!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Két héttel a 13. Nemzetközi Női Motoros Nap után végre kegyes volt hozzánk az időjárás...
Bővebben...
Múlt hét kicsit sűrűre sikeredet. Végre megkaptuk a kulcsokat az új lakásunkhoz. Mivel mihamarabb költözni...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!