Holnap nyit a Budapest Motor Fesztivál

Most már tényleg csak egyet kell aludni, és holnap reggel kilenc órától motorok hangjától dübörög majd a Hungexpo.

Idén negyedik alkalommal találkozhattok majd ezen a hétvégén, 2012. március 30-április 1. között a Csajokamotoron.hu standjával a Budapest Motor Fesztiválon, nagyobb területen, még több érdekességgel, még több kedvezménnyel.

HIRDETÉS (x)

 

A kiállításon a legnagyobb motormárkák mellett több kereskedés is jelentős akciókkal várja a vásárlóükat, és ezúttal egy jeggyel öt pavilonban öt különböző rendezvényt látogathatnak meg az érdeklődők: az Auto-Motor Tuning Show-t, a Tattoo Expot, az EMAT-ot, épített autók és motorok találkozóját, a Gymkhana: Országos Bajnoki Futam 1. fordulóját, és természetesen a Budapest Motor Fesztivált.

A Csajokamotoron.hu standját a G pavilon 502/A standján találjátok meg, nem lesz könnyű eltéveszteni a már jól ismert rózsaszín lufikat. A nézelődés és z ismerkedés mellett azért is érdemes lesz meglátogatni minket, mert a látogatóink között értékes ajándékokat sorsolunk ki.

Azok, akik regisztrálnak a hétvégén a standunknál, esélyesek lesznek rá, hogy megnyerjék a kétszemélyes wellness hétvégét a Szarvasi Liget Hotelebe, illetve egy kétszemélyes vacsorát 10 000 Ft értékben a Columbus Hajóra. A sorsolás vasárnap este lesz, és a nyerteseket emailben értesítjük majd.

Találkozzun hétvégén!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...
Járvány, felelősség, mások hibáztatása, szolidaritás, felelőtlenség, szövegértés, önzés… egy pár kiragadott szó a nem alpári...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!