Honda országos nyílt napok március 9-10-én

Honda 2012-es ModellbemutatóA Honda 2012 március 8-án mutatta be a sajtónak 2012-es modelljeit. A következő két napon mindenki megnézheti őket a Honda szalonokban.

Megérkeztek Magyarországra, és ezen a hétvégén már a Honda márkakereskedésekben várják az érdeklődőket a legújabb fejlesztésű Honda modellek. Idén a Honda hat teljesen új modellel, és két frissített modellel mutatkozik be a nagyközönség előtt.

Az új modellek közül az NC700 sorozat különlegességnek számít, hiszen a három különböző megjelenésű motor azonos vázra épült: az NC700D Integra az óriásrobogó, az NC700S a naked, az NC700X pedig az enduró kategóriában teremt új dimenziókat a motorozás szerelmeseinek.

HIRDETÉS (x)

 

Három további új modell a VFR1200 X túraenduró, az NF110 Wave lábváltós motorkerékpár, a legendás Super Cub utódja, és az NSC50 Vision robogó, valamint a két frissített modell, a CBR1000RR Fireblade supersport motor és a GL1800 GoldWing túramotor.

Rengeteg kép a bemutatórólés az új modellekről a galériában!A kereskedések pénteken 18:00, míg szombaton 17:00 óráig várják az érdeklődőket, akik testközelből is megismerhetik az új modellek kivételes adottságait. Mindeközben a Honda Szallerbeck Használtmotor Börzét is rendez március 10-én, ahol a Safety-Hungary csapata is jelen lesz. Így alkalom nyílik arra, hogy új tréning típusokról közvetlenül az instruktoroktól érdeklődjenek, és tőlük kaphassanak teljes körű információkat a látogatók.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Érezted már, hogy döntened kell, de nem tudsz..... Meghallgatsz ilyenkor mindenkit, hátha segít a jó...
Bővebben...
Szerintem nincs mit hozzáfűzni a képhez. A tavasz már a kanyarban van. ​ Nálunk egyébként...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!