Dragsterek hatalmas dózisban

Az igen népszerű hazai versenyzők mellé cseh, olasz és osztrák versenyzők is érkeznek majd, ezért nagy szükség lesz a magyar szurkolótáborra.

 

Az idei SHOX Extrém Hétvége programjai komoly dózisban zúdulnak majd augusztus 19-21-én Kunmadarason, a repülőtéren a látogatókra. A tervezésnél a szervezők igyekeztek mindenki igényét figyelembe venni. Autós, motoros, sportrajongó, gyerek, család, vagy akár csak "szenvedő" kísérő - mindenki talál majd kedvére való programot magának!

HIRDETÉS (x)

Ami minket elsősorban érint az természetesen a Motoros gyorsulás. A CEPSA Kupa döntő futamain végleg eldőlnek majd az idei helyezések. Persze egyre fejlődik a hazai autós gyorsulási sport is, Kunmadarason rendszeresen képviseli magát a hazai mezőny krémje. Egyre komolyabb gépeket építenek, érdemes lesz megnézni őket!

A stuntriding sportágban már több bajnokot adtunk a világnak, és utánpótlás is van bőven! A fizikai törvények nem mindenkire vonatkoznak!

Ha pedig még ez sem volt elég, lesz száguldás 1,5 kilométeren több mint 300-zal, utcai gépekkel... A te motorod képes erre? Gyere és próbáld ki, vagy csak nézd meg!

Lángoló gumicsíkok, lángoló sisakok, fények, lángok, tüzijáték  és sok-sok füst. De idén sem csak a motorok hangját hallgatjuk! Pályabuli lesz, koncertek a pályán! Aki még nem nem volt, az jöjjön, ezt nem lehet megunni!

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Amilyen szépen indult a december, annyira nem karácsonyi most az időjárás hangulata. Jövő hétre meg...
Bővebben...
Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!