Kilencven éves a Moto Guzzi

A Moto Guzzi márka idén ünnepli fennállásának 90. évfordulóját. Szeptemberre Olaszországban nagyszabású típustalálkozót szerveznek.

 

A Moto Guzzi hivatalosan március 15-én lett 90 éves, 2011-ben ezt az évfordulót ünneplik számos formában. A tulajdonos Piaggio csoport ugyan majdnem teljesen átszervezte a vállalatot, de a szakszervezet és a térség politikai vezetésének nyomására átalakította a Guzzira vonatkozó koncepcióját.

HIRDETÉS (x)

A szebb napokat megélt cég jelenleg nem képviselteti magát egyetlen versenysportban, valamint palettája sem éppen a legváltozatosabb, az új tulajdonos azonban az újradondolt terveknek megfelelően már beindította a márka revitalizálását. A tavaly őszi kiállításokon bemutatták számos Guzzi modell jelentősen átalakított, frissített verzióját, februárban pedig a legújabb California és V7 Scrambler típusokat prezentálták az arany sas rajongóinak és potenciális vásárlóinak.

A 90 éves évforduló előtt a cég számos formában tiszteleg. Elindították a Moto Guzzi Heritage nevű blogjukat, amelyen a márka történetét, kiemelkedő modelljeit fogják bemutatni, tulajdonosok történeteit fogják megjelentetni, illetve az évfordulóhoz kapcsolódó eseményekről számolnak be. A 2011-es ünneplést az újból megrendezésre kerülő Giornate Mondiali Guzzi, vagyis a márkatalálkozó fogja zárni szeptemberben. Az olaszok történelemben gazdag otthonába, Mandello del Larioba 20 000 „Guzzistát” várnak szeretettel a szervezők. Az esemény keretében hivatalosan is útjára indítják a 2012-es Stelvio 1200 8V-t, az NTX változatot és a Norge GT 8V-t. 

A magyar Guzzi tulajdonsok is készülnek a szeptemberi születésnapi bulira. További információkat illetve részleteket a Moto Guzzi tulajdonsok levelezőlistájára feliratkozva tudhattok meg.


Forrás: Onroad.hu

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Az egyik nyilvános motoros csoportban felmerült annak a lehetősége, hogy a csapat moderátora egy KRESZ...
Bővebben...
Múlt héten elmentem egy nyílt napra a MAMI motorkerékpár szerelő szakközépiskolába. Nagyon megörültek nekem, azt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!