Ismét SUCSAMOTA

SUCSAMOTA 1A GSX-R Kupa futam mellett lesz Suzuki Swift Kupa is, valamint az égboltot is bevonják a műsorba: Bessenyei Péter műrepülő világbajnok bemutat egy-két trükköt a repertoárjából, majd hangulatfokozásként a célegyenesben landol majd.

 

A Magyar Suzuki Zrt. a hagyományokhoz híven idén is megrendezi Magyarország legnagyobb motoros családi rendezvényét, a SUCSAMOTA-t, amelynek a Hungaroring ad otthont 2007. június 24-én, vasárnap.

A rendezvény idén nem csak a motorozásról szól, hanem autós programok is helyet kapnak majd. Az esemény fő célja, hogy a családok minden tagja egy egész napot a szórakozásnak szenteljen. A SUzuki CSaládi Autós MOtoros TAlálkozó azokra is gondol, akik esetleg még nem motoroznak vagy autóznak; idén is rengeteg meglepetésre számíthat a kilátogatók apraja-nagyja.

HIRDETÉS (x)

A Hungaroring története során még soha nem fordult elő, hogy egyazon napon, autó- és motorversenyzők is koptatják az aszfaltot. A Magyar Suzuki Zrt. a SUCSAMOTA alkalmából a GSX-R Kupa futam mellett programjára tűzi a Suzuki Swift Kupát is. Az égboltot is bevonják a műsorba, hiszen Bessenyei Péter műrepülő világbajnok mutat majd be egy-két trükköt a repertoárjából, majd hangulatfokozásként a célegyenesben landol majd.

A Suzuki Pink Point a hölgyek szórakoztatására jön létre, ahol kozmetikai/napozási tanácsadás, valamint hennafestés, asztrológia, sorselemzés és aurafotózás programokból válogathatnak a gyengébbik nem képviselői.

A négy kerék iránt érdeklődők számára is rengeteg programmal kedveskednek a rendezők. Az Adventure parkban lehetőség nyílik terepjárók és qadok kipróbálására, valamint a gokart-pályán is száguldozhatnak majd. A MAK, vagyis a Mobil Vezetéstechnikai Tanpálya reggeltől-estig áll az érdeklődők szolgálatára.

A motorozni vágyók is készüljenek, hiszen a Suzuki jóvoltából eddig soha nem látott méretű tesztparkkal ismerkedhetnek meg 24-én, vasárnap. A GSX-R Kupa és a Swift kupa előtt, valamint ezeket követően természetesen a pályán is lesz lehetőség kipróbálni a Suzuki által forgalmazott motorkerékpárokat.

A szervezők koncertekkel is kedveskednek a kilátogatóknak, a koncertkínálatban ott lesz többek között Lola, Ádám és Éva, Tóth Gabi a Megasztárból, Maróth Viki és a Nova Kultúrzenekar, és több mint egy órás élő koncerttel a Mystery Gang.

A Magyar Suzuki ZRT mindenkit szeretettel vár ingyenes rendezvényére…

 SUCSAMOTA 0SUCSAMOTA 2SUCSAMOTA 3SUCSAMOTA 4SUCSAMOTA 5SUCSAMOTA 6SUCSAMOTA 7SUCSAMOTA 8SUCSAMOTA 9

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten megint nem volt motorozás, pedig az időjárás miatt akár lehetett volna. A nyakamba...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!