Rrace Demo 2007.

rrace monoAz Rrace Mono motoros érdekvédelmi szervezet idén is megrendezi motoros demonstrációját, ahová a tavalyinál is több, közel húszezer motorost várnak.

 

A szervezet célja továbbra is a motoros társadalom és kultúra egységének és sokszínűségének megjelenítése, így felhívva a figyelmet a motorozás összetartó és érdek-képviseleti erejére.

Az idei Demo-hoz kapcsolódóan három feladatot szabott magának a szervezet elnöksége:

- A súlyadóval kapcsolatosan referencia-adatgyűjtést és vélemény-felmérést tartanak a javasolt módosításról.
- Kérdőívek formájában szondázzák majd a KRESZ módosítással kapcsolatos véleményeket és elképzeléseket.
- Szót kívánnak emelni a biztonságos motorozásért és meg szeretnének emlékezni a nyáron történt rendkívül sok motoros baleset áldozatairól.

HIRDETÉS (x)

A Demo-ra szeptember 22-én, szombaton déltől várják a motorosokat a Hungaroring alsó parkolójában. A gyülekező 14.30-ig tart majd. Ez idő alatt a helyszínen aláírás- és véleménygyűjtés, valamint 15-16 óra között a Demo hivatalos része zajlik. A gyülekezőhelyről a résztvevők rendőri biztosítással, együtt vonulnak át a Dózsa György útra, a tavalyi rendezvény helyszínére. A rendezvény fél hét és hét óra között ér véget.

Beléptetéskor, minden motoros emlék karszalagot kap, így a szervezők pontos részvételi adatokkal tudnak majd szolgálni. Lehetőség lesz a szervezet támogatására szolgáló támogatói karszalag vásárlására is, amit a tavalyi támogatói gyűjtőláda és az emléktárgy postázás kiváltására találtak ki.

További részletek az Rrace Mono honlapján.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!