Motoball és MZ

MZ SX CopperFebruár 8-10. között zajlik a németországi Sinsheimben a Faszination Motorrad elnevezésű rendezvény.

A kiállításon a motorkerékpár ipar múltja, a jelene és a jövője találkozik, valamint három neves off road verseny is zajlik majd a hétvége folyamán. A motorkerékpár szektor résztvevői nagy számban lesznek jelen a régi hagyományokra visszatekintő kiállításon.

Természetesen elsősorban a német cégek mutatják itt be újdonságaikat évről-évre. A közönség például megnézheti majd a legújabb fejlesztésű MZ-ket, amelyek már egyáltalán nem emlékeztetnek azokra a motorokra, amelyek még a magyar utakon is nagy számban futnak.

HIRDETÉS (x)

Év elejére időzítette a gyár új, speciális off road modellcsaládjának bemutatását, amelyet 125 cm3-es blokkal szerelnek. A négy különböző fantázianéven piacra kerülő más-más karakterisztikájú kétkerekűek a supermoto- és krosszgépek piacára szeretnének betörni. A Blizzard, az Elegance, a Camouflage és a Copper feladja a leckét, ha valakinek nincs határozott elképzelése.

A kiállításon egyebek mellett egy érdekes csapatjátékot is megnézhetnek az érdeklődők, amelynek gyökerei az Első Világháborúba nyúlnak vissza. A Motoball-t a lovaspóló mintájára fejlesztették ki. A két négy főből álló csapatnak (plusz a kapus) egy egykilós, a focinál kétszer nagyobb labdát kell eljuttatni az ellenfél kapujába. A játék négy húszperces negyedből áll, és igen izgalmas és látványos, ahogy a motorosok a sóderen rúgják a bőrt a motor nyergéből. Ha másért nem ezért, és a híres technikai múzeum miatt érdemes ellátogatni Sinsheimbe.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!