Itt az újabb alkalom

Az első alkalom sikerén felbuzdulva ismét lesz a hölgyek számára pályázási lehetőség a Hungaroringen.

Augusztus 20-án, hétfőn a következőképpen alakul a program: a BR Organisation Kft. szervezésében ismét lehetőség nyílik arra, hogy a pályát birtokba vegyük. Az első 20 perces menet kb. 16.50-től várható, a második pedig kb. 19.00 órától indul majd.

Továbbra is várunk mindenkit, aki rendszeresen pályamotorozik, vagy próbálta már, és ismét megtenné, vagy még soha sem próbálta, de úgy érzi, hogy nem hagyhatja ki, vagy... még sok lehetőség van. A lényeg, hogy most újra biztonságos körülmények között, nem félve a tömegtől, a harcos férfiaktól, vigyázva egymásra lehet ízlelgetni az íveket.

 

HIRDETÉS (x)
Feltételek: motor mindenképpen kell hozzá - bármilyen lehet -, továbbá legalább zárt bukósisak, teljes protektoros ruha (egy vagy kétrészes, bőr, vagy cordura), csizma, kesztyű, illetve gerincvédő is ajánlott.

Találkozás a BR Organisation irodája előtt 16.00 órától (alsó box sor az Ambulancia irányában). A 2x20 perc díja 4000 Ft. Tervezett program: bejelentkezés, rövid ismertetés a pálya szabályairól az újaknak. Aki igényli felvezetéssel segítjük az első körök megtételét. Nem kell előre regisztrálni, bárki csatlakozhat.

Még több kép a galériában!Várjuk szeretettel az érdeklődőket, férjeket, barátokat, barátnőket is, akik szurkolásukkal segítenek a pálya mellől. A családot sem kell otthon hagyni, garantáltan jól érzik majd magukat a Ringen. Aznap folynak a Dunlop-Trophy amatőr kupasorozat versenyei, így a két menet között együtt nézhetjük a futamokat. Aki csemetéjét nem tudja senkire bízni, nyugodtan hozza magával a felügyeletet megoldjuk.

Mindenkit várunk motorral vagy anélkül, csak úgy nézelődni is, ízlelgetni a hangulatot. Aki szeretne jönni, a létszám felmérése érdekében dobjon egy e-mailt a csajokapalyan@freemail.hu-ra, vagy egy üzenetet a csajos pályás fórumba.

Köszönöm. Minden jót!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Egy csomó filmet megnéztünk már a világvégéről, az apokalipszisről meg a nagy világégés utáni életről,...
Bővebben...
Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!