Kisorsoltuk a kiállítási belépőket

Sokan már izgatottan várták a végeredményt, hát íme:

Összesen nyolcvannyolc helyes megfejtés érkezett a Budapest Motor Fesztivál játékunkra, így igazán kevésnek bizonyult az a 10 db belépő, amit kisorsolhattunk a játékosok között. Akik most nem nyertek, azok se keseredjenek el, lesz még ilyen lehetőség máskor is!

HIRDETÉS (x)

Ezen a hétvégén, pontosabban péntektől vasárnapig, 10-19 óráig várja majd a látogatókat a szezonnyitó motoros rendezvény a Hungexpo vásárvárosban rengeteg programmal és több párhuzamos kiállítással. belépőjegyeket azok között sorsoltuk ki, aki ezek közül ötöt helyesen felsorolt:

robogóverseny * stunt riding show és verseny * gokart-versenyek * triál bemutató és                  verseny    * quad versenyek és bemutatók * gyerekmotoros oktatás * drift bemutató *                tavaszi motortanácsok * veterán motorkerékpár kiállítás * motoros klubok bemutatkozása *        divatbemutató * drag bike bemutató * tetováló versenyek * motorszerelő akadémia * Motor-Popó szépségverseny * nyereményjáték * koncertek

A belépőjegyek nyertesei

Nagy Katalin
Révész Márta, Székesfehérvár
Molnár Imréné, Gyöngyös
Sebestyén Szilvia
Varga Éva, Budapest
Oláh Petronella
Csendes Renáta, Törökszentmiklós
Tar Csilla, Magyarkeresztúr
Lakatos Krisztina Veronika, Budapest
Kovácsné Szöllősi Márta, Törökszentmiklós

A Csajokamotoron.hu stábját az A pavilon 308/C standon találjátok majd meg. Itt megvásárolhatjátok a Csajokamotoron.hu ajándéktárgyait és a pólókat, néhányat jelentős kedvezménnyel. A standon találkozhattok Kis Anitával, a Tokyo Racing versenycsapat női versenyzővel és gyönyörű, Swarovsky kristályokkal kirakott versenymotorjával.

A standunkon ott lesz Süli Eszter motorversenyző, Keresztes Nóra személyi edző (ezúttal nem ebben a minőségben), Rácz Edina újságíró, és a fórumunk egyik legaktívabb tagja Bae, valamint természetesen jómagam.

Azokat is szeretettel várjuk a standunknál, akik ezúttal nem jártak szerencsével a jegysorsoláson. Ha a standunknál regisztrálók között ugyanis egy wellness hétvégét sorsolunk ki az Andreas Wellness és Borház panzióba, valamint Missq vásárlási utalvánnyal ajándékozzuk meg azokat, akik kinyomtatják az oldalunkon található logót.

Hogy minél több emlékünk maradjon erről az eseményről, mindhárom nap (péntek-szombat-vasárnap) 15 órakor közös fotózást tartunk a standunknál, ezért mindenkit arra kérünk, hogy egy csoportkép erejéig mindenképp járuljon majd a standunkhoz!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Gondolatok lányomnak, talán nem csak motorozásról Éppen most (március közepén) olvasok idén már a második olyan...
Bővebben...
Ezen a héten igazi nagy kalandban volt részem, ezért is vagyok egy kissé megcsúszva a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj hetente friss híreinkről!