Csapatváltás házon belül

Stephanie Laier a 2011-es versenyszezont már a Diga KTM csapatában kezdi.

A kétszeres női WMX világbajnok eddig a Red Bull KTM Factory Racing Team színeiben, a KTM egyik gyári csapatának tagjaként versenyzett a motokrossz versenyeken. A 2011-es versenyszezont azonban már a KTM másik gyári csapatával, a Diga KTM Racing Teammel kezdi meg. Így eddigi ellenfele, a szintén német Maria Franke ezentúl csapattársa lesz.

A Diga KTM is az eddigiekhez hasonló sikereket vár Laiertől. Főleg, mivel egy teljesen új motort kap majd az új szezonra, amivel nem csak a világbajnoki futamokon áll majd rajthoz, hanem a Holland Bajnokságon is részt vesz majd. Újdonsült csapattársa is izgatottan várja a közös munkát. Franke reméli, hogy sok új trükköt és technikát eltanulhat majd honfitársától, amivel remélhetőleg javít majd jelenlegi világbajnoki ötödik helyezésén.

HIRDETÉS (x)

"Nagyon boldog vagyok, hogy továbbra is a KTM támogatását élvezhetem, és már nagyon várom, hogy az új csapattal dolgozhassak. Már alig várom a következő szezont, hiszen sok új emberrel ismerkedhetek majd meg, és szeretném, ha a Diga KTM is büszke lehetne a közös teljesítményünkre. Nem győzöm elégszer megköszönni a gyárnak, és a menedzseremnek azt a rengeteg támogatást, amit kapok tőlük. Nélkülük nem válhattam volna ilyen jó versenyzővé." - mondta Laier.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Az egyik nyilvános motoros csoportban felmerült annak a lehetősége, hogy a csapat moderátora egy KRESZ...
Bővebben...
Múlt héten elmentem egy nyílt napra a MAMI motorkerékpár szerelő szakközépiskolába. Nagyon megörültek nekem, azt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!