Hétvégén ismét női kupa

Hétvégén ismét felbőgnek a motorok a Hungaroring aszfaltcsíkján, bízva abban, hogy most már tényleg ránk köszönt a tavasz és igazán versenyzéshez alkalmas, napos időjárás fogadja a versenyzőket.

Ezen a hétvégén nem csak a Magyar Bajnokság, a VII. Dunlop-Trophy, valamint a MAMS Női Kupa mezőnye rajtol el, hanem az Alpok Adria Bajnokságnak is otthont ad a pálya, számos külföldi résztvevő népesíti be a boxokat és a boxutcát. Az Alpok-Adria Bajnokság keretében oldtimer motorok is harcba szállnak a mai gépcsodák mellett külön kategóriában.

A hölgyek versenye – a MAMS Női Kupa, illetve a VII. Dunlop-Trophy for Ladies 2. fordulója – pénteken zajlik le, a boxutca képzeletbeli ajtaja 18.00 órakor nyílik ki, hogy a lányok elfoglalják helyüket a rajtrácson, mielőtt megkezdenék 8 körös versenyüket. Ezt megelőzően délután 12.20 – 12.50, illetve 15,30 – 16,00 óra között kétszer fél órában léphetnek a pályára gyakorlás, valamint időmérés céljából.

HIRDETÉS (x)

Kellemes péntek délutáni időtöltés gyanánt gyertek minél többen drukkolni a lányoknak, no meg a férfiaknak is!

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!