Új sebességrekord Bonneville-ben – Cayla Rivas történelmet írt egy Royal Enfiled nyergében

cayla rivas 03Sok motoros csaj van, ez tény. Sokan azt hiszik, ha pózolnak egy kicsit egy motor nyergében, már motorosok is. Ez nem így van. Ez az egyik véglet. A másik pedig az, hogy valaki fogja magát, motorra pattan egy sósivatagban, és sokadik sebességrekordját állítja fel 18 évesen.

 

Bár Cayla Rivas roppant jól mutatna – valószínűleg mutat is – újságok címlapján, motoron pózolva, de számára ez a felszínes világ nem jelent kihívást. A kaliforniai lány nem mást vett a fejébe, mint hogy egy 650 cm3-es Royal Enfiled nyergében a lehető leggyorsabban végigcsapasson a legendás bonneville-i síkságon.

Az amerikai S&S cég által izmosabbra duzzasztott kéthengeres versenyváza az angliai Harris Performance műve, így egy igazán nem mindennapi változattal állhatott a rajtvonalhoz. Az egyedileg tuningolt gép meghozta a sikert, így Cayla 251,4 km/h sebességcsúcsot döntött.

HIRDETÉS (x)

A motorversenyző, Chris Rivas lánya fiatal kora ellenére már rutinosnak számít a motorversenyzés világban, mivel 12 éves kora óta húzza a gázt, és ezen idő alatt a mostani rekorddal együtt összesen 13 csúcsot állított fel. Az, hogy a jövőben még hallunk róla, nem kérdéses.

cayla rivas 01cayla rivas 01cayla rivas 01

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!