Tripla silver - Gál Lili Szlovákiában csatázott

gal lili szlovakia 2Miért is szép a motocross? Mert nincs lejátszott futam addig, amíg a kockás zászlót magad mögött nem hagyod, és hiába nyersz 1 futamot, ha a második futamban megelőznek!

 

Na így volt ez most velem is, az utóbbi három versenyen Szlovákiában, ahol elkezdődött a Női bajnokság is végre! Mind három alaklommal számomra még ismeretlen pályákra érkeztem, ami még nagyobb kihívást jelentett.

Gyakorlatilag 2 x 15 perc alatt kellett a pályát megismernem, ugróról ugróra, kanyarról kanyarra, ami úgy néz ki sikerült is, mivel mind három verseny időmérőjét sikerült megnyernem az utolsó pillanatokban, ezzel megszerezve a mentális előnyt! Igaz csak századok, vagy tizedek választottak el négyünket, de így legalább izgalmas futamokra volt kilátás.

HIRDETÉS (x)

Sajnos az első két versenyen nem túl jól sikerültek a rajtok a nagy motorok ellen, és mire áthámoztam magam a többieken, addigra az első közelébe már nem értem fel, így az első versenyen Senkvicén a 3. és 2. helyen futottam be.

gal lili szlovakia 4A másodikon pedig Lovcicában, bukott a vezető motoros a 2. körben így sikerült átvennem a vezetést, és megőrizni a végéig. A 2. futamban a Start után a 4 . helyről sikerült az ezüstérmet hazahoznom.

Az utolsó verseny egy nagyon kemény pályán volt megrendezve Sverepecbe, ahol a meredek emelkedőket, és a padkás pályát még a leesett eső is megnehezítette. Az időmérőt itt is nyerve vágtam neki a futamoknak, ahol sikerült most jó rajtokat elcsípnem, csak most a szerencse nem volt velem!

gal lili szlovakia 5Az első futamba másodiknak jöttem el a rajtnál, de a sáros pályán inkább nem akartam kockáztatni, és az első körökben csak a biztosra mentem. Utána viszont hiába mentem gyorsabb köröket az első versenyzőnél, a 10 perc+ 2 kör nem volt elég csak a felzárkózáshoz.

A 2. futamban viszont egy hihetetlen jó rajttal sikerült az élre állnom, de a 2. körben sajnos egy lefelében átfordultam a motorral együtt. Sikerült az esést kigurulnom, és kisebb zúzódásokkal megúsznom, de a mezőny eleje így elment. Elment, de nem a vonatom!

gal lili szlovakia 3Sikerült elég hamar visszaülnöm, és beindítani a motort a végső hajszára a bajnoki pontokért. Tudtam, hogy itt most minden jobb helyezés számít a pontversenyben a végelszámolásnál. Körről-körre sikerült felzárkóznom, és az utolsó előtti dupla ugrón elugrani a 2. mellett is, így ismét az ezüstérem került a nyakamba az értékes bajnoki pontok mellett.

A Scrub Kupasorozatot 13 pont előnnyel várom az utolsó forduló előtt, a Szlovák Női bajnokin pedig 6 pont hátránnyal várom a 2. helyről a következő 3 fordulót.

Remélem a következő TRIPLA GOLD lesz, és büszkén képviselhetem az országunkat!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!