Bemutatkozott a Talmácsi Ring Egyesület

talmacsi ring yamaha 2018 1Közös sajtótájékoztatót tartott a Talmácsi Ring és a Yamaha Motor Hungária Budapesten az A38-as hajón, ahol nemcsak a nemrég meglapított egyesület versenyzői mutatkoztak be, hanem beszámoltak az idei év terveiről is. 

Több éves együttműködési szerződést kötött a Yamaha Motor Hungária és a Talmácsi Group. A megállapodás egyelőre a frissen megalapított Talmácsi Ring Egyesület támogatására vonatkozik, amelynek keretében az egyesület tartós felhasználásra motorkerékpárokat kapott. A gyorsasági motoros utánpótlás kinevelésére létrejött egyesület 4-14 éves korig fejleszti az utánpótlást és versenyezteti a különböző kategóriákban a verenyzőit a külföldi és a hazai versenyeken. 

Habár a Talmácsi család már évtizedek óta foglalkozik a gyorsasági motoros utánpótlás kinevelésével, ezúttal szétválasztották az utánpótlás nevelést és az ifjú/felnőtt kategóriát. Volt gyorsasági motoros világbajnokunk, Talmácsi Gábor elvégezte a motoros utánpótllás oktatásához szükséges edzői iskolát, és édesapjával, Talmácsi Istvánnal új, dokumentált oktatási rendszert vezettek be. 

HIRDETÉS (x)

Az egyesület új módszertanában a motoros oktatás mellett erőnléti- valamint életvezetési programot is indítottak, hogy minden növendék a korának és a felkészültségének megfelelő legjobb eredményt tudja nyújtani a versenyeken. A Yamahával való együttműködésnek köszönhetően az egyetlen olyan gyorsasági motoros egyesület lett a Talmácsi Ring Egyesület, amely a gyár által támogatott technológiával és háttérrel kezdhet meg egy teljes versenyszezont. ebben az évben. 

talmacsi ring yamaha 2018 2A Talmácsi Ring versenyzői már 2017-ben is sikeresen helyt álltak, így Beke Simon a PW 50 kategóriában összetett 2. helyezett lett, Oláh Barnabás pedig MiniGP Pro kategóriában a magyar és cseh bajnokságot is megnyerte. 

Az egyesület versenyzői között egy hölgy is szerepel, akire érdemes lesz odafigyelnünk. Újvári Dóra 9 éves és már részt vett élete első versenyén PW 50 kategóriában. Fiúkat meghazudtoló elszántsággal ül fel minden alkalommal 41-es rajtszámú, fekete motorjára. 2018-as tervei között szerepel, hogy minden versenyen elinduljon, és minél több fuitamgyőzelem mellett év végén övé legyen a bajnoki cím. 

talmacsi ring yamaha 2018 9talmacsi ring yamaha 2018 9talmacsi ring yamaha 2018 9talmacsi ring yamaha 2018 9talmacsi ring yamaha 2018 9talmacsi ring yamaha 2018 9talmacsi ring yamaha 2018 9

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Február 2-án hoztuk el a motort, és következő héten volt lehetőségünk arra, hogy egy kicsit...
Bővebben...
Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!