Kik lettek a "MAMS Év Sportolója 2015" díjazottjai?

vincze viktoria hanna2A Magyar Motorsport Szövetség idén is kiválasztott három kategóriában kiváló motorversenyzőket, akik elnyerték a "MAMS Év Sportolója 2015" elismerő címét.

Kezdjük a legfiatalabbal, aki egy hölgy, mégpedig Vincze Viktória Hanna, az S-Riders Kft. tehetsége, aki a MAMS Év Utánpótlás Sportolója 2015-ben. Viktória idén versenyzett először és a Magyarország Nemzetközi Dragbike Utánpótlás Bajnokság 50 cm-es kategóriájában a 2. helyen végzett.

A MAMS Év Női Sportolója 2015 címet nem meglepő módon Kis Viktória kapta, aki a H-Moto Team-et képviseli. A LARRS (Losail Ázsiai Gyorsasági Motoros Bajnokság) győztese 600 cm-es kategóriában, a FIM Europe Gyorsasági Motoros Női Európa-kupa összetett 4. helyezettje.

HIRDETÉS (x)

A férfiaknál pedig, a MAMS Év Sportolója 2015-ben Chrobák János lett, a Schmidt Racingből. Supersport kategóriában a 2015. évi Alpok-Adria Gyorsasági Motoros Bajnokság győztese, az IMRC gyorsasági bajnokság győztese, a Magyarország Gyorsasági Motoros Országos Bajnokság legeredményesebb versenyzője. A FIM Gyorsasági Motorsport Világbajnokság Supersport kategóriájában pontszerző.

Gratulálunk a díjazottaknak!kis viktoriachrobak janos

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!