Női világrekord elektromos motorkerékpáron

Eva-Hakansson 02A svéd Eva Hakansson új világrekordot állított fel a Bonneville Motorcycle Speed Trials 2014 keretein belül.

 

Csapata, a Killa Cycle Racing Team sikeres munkájának és Eva elszántságának köszönhetően neve bevonult a motorkerékpáros történelembe. A motorkerékpárok szerelmese nemrégiben ünnepelte 33. születésnapját, így a sikernél jobb születésnapi ajándékot nem is kaphatott volna.

A hazájában elsőként forgalomba helyezett elektromos motorkerékpár, az ElectroCat megalkotója lett a világ leggyorsabb amazonja, aki elektromos motorkerékpárral érte el az eddig mért legnagyobb sebességet.

HIRDETÉS (x)

Az ebben a járműkategóriában elért 241.901 mérföldes tempó (387 km/h) mérésével, első alkalommal került sor arra, hogy egy évszázad után megdőljön a belső égésű motorokkal hajtott motorkerékpárok által felállított sebességrekord.

Eva-Hakansson-01Eva-HakanssonEva-Hakansson03Eva-Hakansson04

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!