A kelet-közép-európai csapat vezet a GS Trophy-n

bmw-gs-trophy-2014-day-1A kelet-közép-európai csapat meggyőző teljesítménye révén vezeti a 2014-es GS Trophy döntőjét az első két speciális szakasz után.

A francia és a dél-afrikai csapat szorosan a nyomukban jár, a második illetve a harmadik helyen.

Az első nap minden kétséget kizáróan a kelet-közép-európai csapat tagjaié, akik kiváló csapatmunkájuknak és stratégájuknak, valamint motorozási tudásuknak köszönhetően – amelyről tanúbizonyságot tettek a „Broken Bridge" feladat során is – az élre kerültek.

Mariusz Lowicki, a kelet-közép-európai csapat egyik tagja:

Ez csak az első nap, a megmérettetés kezdete. Természetesen remek érzés az élen állni, de tudjuk, hogy még hat nap vár ránk és az elkövetkező napokra kell koncentrálnunk.

HIRDETÉS (x)

Ha ezt a helyezést az utolsó napon is tartani tudjuk, akkor igazán boldogok lehetünk! A „Broken Bridge" feladatnál úgy döntöttünk, hogy mindenkinek csak egy dolgot kell csinálnia.

A „Golden Eight" szakaszon maximális pontszámot szereztünk, ami remek teljesítmény! A mai motorozás hihetetlenül látványos volt, a természet és a táj gyönyörű.

Európában is vannak nagy hegyek, ahol motorozhatunk, de itt olyan kevés a civilizáció hogy teljesen magával ragadott minket."

Várjuk az izgalmas fejleményeket! Vajon megtartja-e helyét a csapat?

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Február 2-án hoztuk el a motort, és következő héten volt lehetőségünk arra, hogy egy kicsit...
Bővebben...
Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!