A nők továbbra is nyeregben vannak a Dakaron

camelia liparoti dakarA spanyol Laia Sanz a negyedik nap után is kiváló teljesítményt nyújt. Már az első nap összesített helyezésében is az előkelő, 35. helyen végzett, de napról napra javított pozícióján, így szerdára már a 20. helyre tornázta fel magát.

Az idén harmadik alkalommal a Dakar rajtvonalához álló Rosa Romero Font is versenyben van még, és Sanz-hoz hasonlóan javított pozícióján. A negyedik nap után, a kezdő 128. helyről a 109.-re került Nani Roma felesége. Reméljük, hogy ő is sikeresen veszi a további akadályokat.

Az egyetlen quaddal induló női versenyző, Camelia Liparoti is tör előre, aki az első naphoz képest 11 helyezéssel került feljebb az összesített listán, így ő a 14. a quaddal indulók mezőnyében.

HIRDETÉS (x)

Hogy a nemzetközi versenyzőgárdát felvonultató versengés nyomon követésben ne csak a csajokról essen szó, érdemes megemlíteni, hogy az idei Dakaron is rajthoz álltak magyar srácok. A motorosok között Dési János a negyedik napon 45. versenyzőként ért sikeresen célba KTM-jének nyergében.

Honfitársa, Somfai Mátyás nem volt ilyen szerencsés. A harmadik napon az Andok csúcsai között kis híján egy szakadékba zuhant quadjával. Szerencsére csak négykerekűje látta kárát a balesetnek, mely egy közel 100 méteres zuhanást követően alkalmatlanná vált a verseny folytatására. Somfai idejében le tudott ugrani a zuhanó gépről, így kisebb sérülésekkel megúszta, de a versenyt sajnos fel kellett adnia.

laia sanz Dakar14

Rosa Romero font Dakar14

 

 

 

 

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!