Minden idők legjobb motoros gladiátorai

Tartalomjegyzék

Super-Moto-Cross 2013A tavalyinál is izgalmasabb versenyek, óriási küzdelmek és fergeteges show fűszerezte az idei International Super Moto Cross versenyt. A hölgyeket idén csak Höllbacher Laura képviselte, ám a mezőny egy szem női tagjaként is elmondhatjuk róla, hogy zavarba ejtően jól motorozott.

 


Szombat reggel óriási élettel telt meg a SYMA csarnok, a riderek megérkeztek a Danubius Hotel Arénából és elfoglalták helyeiket a depoban. Az akkreditációnál kígyózó sorok álltak, pár óra múlva pedig gyönyörűen koncerteztek a srácok, a kiglancolt, egyenletesen muzsikáló motorokkal a rajtnál.

 

A délelőtti edzésen már kiderült, hogy nem is olyan könnyű ez a pálya, mint amilyennek kívülről látszik. Az előzés lehetősége szinte a nullával volt egyenlő, hála a szűk nyomvonalaknak. A siker titka így egy dolog lett: a tökéletes rajt. A fiúk páratlan tehetséggel aprították a fát és küzdöttek egymással, a nagyasztallal, az ékekkel, a mosódeszkával és egyéb elemekkel.

HIRDETÉS (x)

 

Azt hiszem, a legnagyobb sikere a gyerkőcöknek volt. A tündéri kisfickók egy pillanat alatt váltak vad gladiátorrá, amint megcsapta az orrukat a benzingőz. Az egyik kedvesen meg is kérte főszerkesztőnket, ne mondja rá, hogy cuki, mert ő egy igazi pasi. Mi kérünk elnézést, a jövő generációja belevaló fenegyerekekből áll.

A nyíregyházi futamról már ismert Bíró Bende és a pálya kis ördöge, Ördög Zoli is feltűnt a budapesti versenyen. Nagy büszkeségünk, Kovács Ádám Zsolt szokásosan brillírozott. A 14 éves Vörös Xavér sem hazudtolta meg önmagát, bezsebelt jó pár díjátadó puszit az I’m Beautiful Szépségverseny királynőitől.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!