Valentino Rossi 2012 végén visszavonul

A pletykáknak van egy olyan érdekes tulajdonságuk, hogy akkor is igaznak tudnak bizonyulni, ha elsőre képtelenségnek tűnnek.

Előre kell bocsájtani, hogy mivel a hír erősen pletykagyanús, valóságtartalmáért nem tudunk felelősséget vállalni. Sőt, talán magunk is szeretnénk, hogy utólag kacsának minősüljön. Mindenesetre a Daily Telegraph információi alapján a motoGP kilencszeres világbajnoka, Valentino Rossi az idei év végén visszavonul a versenysporttól.

HIRDETÉS (x)

Az angol lap több forrásra támaszkodva publikálta a fenti hírt. Egyrészt Rossi állítólag legjobb barátainak és édesapjának is tényként említette a döntését, amely menedzserétől, Davide Briviotól is kiszivárgott. Másrészt az idei évad végén családi okok miatt biztosan visszavonuló főmérnöke, Jeremy Burgess (pályafutásuk gyakorlatilag együtt zajlott le) hiánya is erősen életszerűvé teszi a szomorú információt.

A Daily Telegraph tehát tényként tálalta a fentieket. Sokan mégis tudni vélik, hogy az egész csak arra megy ki: a Ducatit a közelmúltban megvásárló VW Konszernt szeretnék vele arra sarkalni, hogy mielőbb mozgósítsák valamennyi erőforrásukat a csapat igazán versenyképessé tétele érdekében. Magyarul: toljanak bele még több pénzt...

Részemről talán annyit tudok hozzáfűzni: igazságot tenni ebben a kérdésben csak az idő fog. Addig pedig folytatódik a Rossi-saga...


Olvasd az eredeti helyen

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Nem tudom, mennyire vagytok képben, szerintem épp eleget hallottatok már a zűrös "otthoni" dolgaimról. Most...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!