Mégis elmaradt a hétvégi futam

altHosszas szervezés és huzavona után mégsem tarthattak bajnoki futamot a Hungaroringen.

 Mint arról már beszámoltunk, a Hungaroring versenypálya nyári átalakításai miatt új pályahasználati licencet kellett kérnie a MAMS-nak a Nemzetközi Motorkerékpáros Szövetségtől (FIM). A licenc átadására azóta sem került sor.

HIRDETÉS (x)

A verseny elmaradása kapcsán kialakult helyzetet a szakág vezetése meg fogja vizsgálni, majd ennek jelentése alapján a Szövetség elnöksége meghozza a szükséges döntéseket.

Annak érdekében, hogy hasonló helyzet a jövőben ne fordulhasson elő, a Hungaroring Sport Zrt. és a Szövetség vezetése megegyezett a jövő évre szóló átfogó megállapodás ez évi megkötéséről. Ez a megállapodás tartalmazni fogja az utánpótlás és tömegsport versenyek, valamint a magyar bajnokság és a gyorsasági szakág nemzetközi versenyeinek lebonyolításához szükséges feltételeket.

"Az okozott kellemetlenségért ezúton is elnézéseteket, illetve megértéseteket kérjük." - írja közleménye végén Pusztai Csaba, a Magyar Motorsport Szövetség elnöke.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!