Női sikerek Kunmadarason

Ha a férfiak legeltethetik a szemüket a bikinibe bújtatott női idomokon, most a nagy melegnek köszönhetően a hölgyeknek is volt mit néznie...

Az elmúlt hétvégén a békéscsabai Yamaha kereskedés szűnni nem akaró unszolásának eleget téve ellátogattunk Kunmadarasra, ahol Nemzetközi Dragbike Verseny, és SuperTwin TopGas Európa Bajnokság zajlott. Bár a Yamaha MT-03 – a V-max utódjának szánt MT-01 660 köbcentis, egyhengeres kistestvére - nem kimondottan gyorsulási versenyekre termett, Edi kifejezetten jó ritmusban rajtolt a rövid kis motorral.

 

HIRDETÉS (x)
A teló leeresztése az idő rövidsége miatt elmaradt, így csak lábujjhegyen pipiskedhetett, de a kezes kis motort nem véletlenül szánja a gyártó titokban a motoros hölgyeknek. Persze Edinek az öreg rókák és a széttuningolt motorok mellett a teljesen gyári motorral nem sok esélye lehetett, büszkék lehetünk rá, hogy a forró aszfalton, talpig bőrruhában részt vett a kvalifikációs futamokban. Még több kép a galériában!

A szervezők szerint a nagy tömeg másnapra, a döntők idejére volt várható, azért így is volt mit nézni. A depóban a kétkerekű dragok mellett az esti showra ideszállított sugárhajtású jet-funycar is ki volt állítva. És ha a férfiak legeltethetik a szemüket a bikinibe bújtatott női idomokon, most a nagy melegnek köszönhetően a hölgyeknek is volt mit néznie.

A felhozatal megítélése ízlés kérdése, hiszen a szikár sportostól a puhos vörösre égetten keresztül a kigyúrt tetováltig alaposan kielemezhettük a férfi felsőtesteket. Nekem legjobban a holland csapat jött be, akik látványban hozták azt a biker-formát, amit nyugat-európa országútjain ismerhettünk meg.

A gyorsulási versenyeken egyébként egyre gyakoribb a hölgyek részvétele, és persze a sikerek sem maradnak el. A mostani hétvégén például két kategóriában is női versenyző állhatott a dobogó tetejére: UP Junior kategóriában Vincze Alexandra, 125 ccm-ben pedig Matusik Andrea hozta el az első helyezést. Szandi ráadásul kategóriájában az országos bajnokságban is az első helyen áll, és már csak az augusztus 18-19-i kunmadarasi verseny van hátra. Ha az a verseny is hasonló eredményt hoz, akkor akkor az év végi díjkiosztón büszkén képviselheti a motoros nőket a dobogó tetején!

Ha pedig a verseny helyszínén cirkáló motorizált kiscsajok számát nézem, ez a sikersorozat a jövőben egyre csak növekedhet.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!