Női sikerek Kunmadarason

Ha a férfiak legeltethetik a szemüket a bikinibe bújtatott női idomokon, most a nagy melegnek köszönhetően a hölgyeknek is volt mit néznie...

Az elmúlt hétvégén a békéscsabai Yamaha kereskedés szűnni nem akaró unszolásának eleget téve ellátogattunk Kunmadarasra, ahol Nemzetközi Dragbike Verseny, és SuperTwin TopGas Európa Bajnokság zajlott. Bár a Yamaha MT-03 – a V-max utódjának szánt MT-01 660 köbcentis, egyhengeres kistestvére - nem kimondottan gyorsulási versenyekre termett, Edi kifejezetten jó ritmusban rajtolt a rövid kis motorral.

 

HIRDETÉS (x)
A teló leeresztése az idő rövidsége miatt elmaradt, így csak lábujjhegyen pipiskedhetett, de a kezes kis motort nem véletlenül szánja a gyártó titokban a motoros hölgyeknek. Persze Edinek az öreg rókák és a széttuningolt motorok mellett a teljesen gyári motorral nem sok esélye lehetett, büszkék lehetünk rá, hogy a forró aszfalton, talpig bőrruhában részt vett a kvalifikációs futamokban. Még több kép a galériában!

A szervezők szerint a nagy tömeg másnapra, a döntők idejére volt várható, azért így is volt mit nézni. A depóban a kétkerekű dragok mellett az esti showra ideszállított sugárhajtású jet-funycar is ki volt állítva. És ha a férfiak legeltethetik a szemüket a bikinibe bújtatott női idomokon, most a nagy melegnek köszönhetően a hölgyeknek is volt mit néznie.

A felhozatal megítélése ízlés kérdése, hiszen a szikár sportostól a puhos vörösre égetten keresztül a kigyúrt tetováltig alaposan kielemezhettük a férfi felsőtesteket. Nekem legjobban a holland csapat jött be, akik látványban hozták azt a biker-formát, amit nyugat-európa országútjain ismerhettünk meg.

A gyorsulási versenyeken egyébként egyre gyakoribb a hölgyek részvétele, és persze a sikerek sem maradnak el. A mostani hétvégén például két kategóriában is női versenyző állhatott a dobogó tetejére: UP Junior kategóriában Vincze Alexandra, 125 ccm-ben pedig Matusik Andrea hozta el az első helyezést. Szandi ráadásul kategóriájában az országos bajnokságban is az első helyen áll, és már csak az augusztus 18-19-i kunmadarasi verseny van hátra. Ha az a verseny is hasonló eredményt hoz, akkor akkor az év végi díjkiosztón büszkén képviselheti a motoros nőket a dobogó tetején!

Ha pedig a verseny helyszínén cirkáló motorizált kiscsajok számát nézem, ez a sikersorozat a jövőben egyre csak növekedhet.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Nem a graffitik, hanem az egykori hajó- és darugyár miatt mentem ma ki a Népszigetre....
Bővebben...
Ha hárman együtt idén töltjük a 70 évet, a két motor együtt 20 évvel fiatalabb...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!