Nincs nő, nincs sírás?

NaNa - . Motorverseny

Sajnos csak a depóban stikában fotózhattuk az izmos, félmeztelen férfitesteket, hiszen mégsem volt női indulója a hétvégén kezdődő GSX-R Kupának. Pedig a szilikonmellek mellett a kigyúrt bicepszek is jól mutatnának a napernyők alatt.

A tervek szerint idén már két hölgy is indult volna a GSX-R Kupában, de egyikük kéztörés-, másikuk pénzhiány miatt maradt le a versenysorozatról. Persze a vállalkozó szellemű lányok előtt még mindig szabad a pálya, hiszen akár egy-egy versenyre is lehet licencet váltani.

HIRDETÉS (x)

Összesített eredmények

Profi kategória:
1. Magda Attila
2. Székely Zsolt
3. Juhász Dávid
4. Benner Zsolt
5. Bitter Sándor
6. Benkő Zsolt
7. Hoffmeister Zoltán

Amatőr kategória:
1. Szabó Henrik
2. Szabó Gábor
3. Bodnár László
4. Andrea Vidale
5. Zsilják Lajos
6. Kurta János
7. Fodor Donát
8. Eiselt Botond
9. Németh Péter

 

Május 28-29-én az Alpok-Adria futamai között rendezték meg az idei GSX-R Kupa első és második versenyét. Szabó Attila a Hungaroring Motorsport Iskola vezetője a bevezető sajtótájékoztatóban elmondta, hogy náluk a szervezés olyan flottul megy, hogy – a meteorológiai előrejelzések ellenére – a verőfényes napsütés is az ő rendelésükre érkezett. Szükség is volt a napernyőtartó Playboy nyuszikra... és a pálya szélén nézelődő hölgyek számát elnézve érdeklődés lett volna néhány izmos napernyőtartó playboyra is.

A verseny előtti izgalmakat fokozta, hogy a sajtó képviselői mehettek egy-egy kört az Attila által vezetett felvezető Chryslerben. A légkondira nem csak a forró aszfalt miatt volt szükség: bár a motorosok sebességének közelébe sem ért, a konszolidált családi autó sikítva sodródott a Hungaroring hajtűkanyarjaiban, amitől minden utast levert a veríték.

A GSX-R Kupa versenyei professzionális és amatőr kategóriában zajlottak, a hétvége mindkét napján. A kupa következő futamát május 26-27-én a Pannónia Ringen rendezik meg.

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS