Nincs nő, nincs sírás?

Sajnos csak a depóban stikában fotózhattuk az izmos, félmeztelen férfitesteket, hiszen mégsem volt női indulója a hétvégén kezdődő GSX-R Kupának. Pedig a szilikonmellek mellett a kigyúrt bicepszek is jól mutatnának a napernyők alatt.

A tervek szerint idén már két hölgy is indult volna a GSX-R Kupában, de egyikük kéztörés-, másikuk pénzhiány miatt maradt le a versenysorozatról. Persze a vállalkozó szellemű lányok előtt még mindig szabad a pálya, hiszen akár egy-egy versenyre is lehet licencet váltani.

HIRDETÉS (x)

Összesített eredmények

Profi kategória:
1. Magda Attila
2. Székely Zsolt
3. Juhász Dávid
4. Benner Zsolt
5. Bitter Sándor
6. Benkő Zsolt
7. Hoffmeister Zoltán

Amatőr kategória:
1. Szabó Henrik
2. Szabó Gábor
3. Bodnár László
4. Andrea Vidale
5. Zsilják Lajos
6. Kurta János
7. Fodor Donát
8. Eiselt Botond
9. Németh Péter

 

Május 28-29-én az Alpok-Adria futamai között rendezték meg az idei GSX-R Kupa első és második versenyét. Szabó Attila a Hungaroring Motorsport Iskola vezetője a bevezető sajtótájékoztatóban elmondta, hogy náluk a szervezés olyan flottul megy, hogy – a meteorológiai előrejelzések ellenére – a verőfényes napsütés is az ő rendelésükre érkezett. Szükség is volt a napernyőtartó Playboy nyuszikra... és a pálya szélén nézelődő hölgyek számát elnézve érdeklődés lett volna néhány izmos napernyőtartó playboyra is.

A verseny előtti izgalmakat fokozta, hogy a sajtó képviselői mehettek egy-egy kört az Attila által vezetett felvezető Chryslerben. A légkondira nem csak a forró aszfalt miatt volt szükség: bár a motorosok sebességének közelébe sem ért, a konszolidált családi autó sikítva sodródott a Hungaroring hajtűkanyarjaiban, amitől minden utast levert a veríték.

A GSX-R Kupa versenyei professzionális és amatőr kategóriában zajlottak, a hétvége mindkét napján. A kupa következő futamát május 26-27-én a Pannónia Ringen rendezik meg.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!