2010 legjobb deréktetoválása

Szoros volt a verseny a deréktetooválások versenyében, de végül jó helyre kerülnek az értékes ajándékok.

Az utolsó pillanatban egy értékes ajándékkal bővült az idei tetkóverseny utolós fordulója. A Moto.hu jóvoltából a legtöbb szavazattal rendelkező deréktetoválás tulajdonosa a többi nyereménye mellett egy női motoros thermokabátot is nyert. Az értékes nyeremény igencsak megmozgatta a fórumozókat, már-már élet-halál harc kezdődött az első helyért.

HIRDETÉS (x)

Végül szoros küzdelemben Barbóca vitte el az első helyezettnek járó díjakat. Ezúttal azonban a második és a harmadik helyezett sem távozott üres kézzel, Birge a második és Mirót a harmadik helyezettek egy-egy 10%-os állandó kedvezménykártyát nyertek a Moto.hu áruházába.

Még több kép a galériában!Ismét érdemes volt szavazni, hiszen a szavazók közül is nyertek ketten: a 10%-os Moto.hu kedvezménykártya kártya Nes-é lett, a CsaM-os kendőt pedig Lombardo nyerte.

A Deréktetoválások versenyének nyereményeit a következő cégek ajánlották fel:

  • Moto.hu Speed-X női termokabát az első helyezettnek, 3 db 10%-os állandó törzsvásárlói kártya a 2.,3. helyezettnek és egy szavazónak
  • Hippsy Tattoo derékmelegítő
  • Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
  • Wild magazin 10 000 Ft értékű webáruház utalvány
  • Excipial: 5000 Ft értékű ajándékcsomag
A nyerteseket privát üzenetben értesítettük.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!