A legjobb termokabátot nyer

A legjobb deréktetoválás tulajdonosa egy női termokabátot is nyer.

Jó hír mindazoknak, akik neveztek az idei Tetkó a csajokon verseny utolsó fordulójára, hogy az eddigi nyeremények listája egy újabb, igen értékes darabbal bővült. Hogy mindenkinek legyen még esélye nyerni, a szavazást meghosszabbítottuk, szerdán 10:40 percig még hozzásegíthetitek a kedvenceteket az értékes nyereményhez.

HIRDETÉS (x)

A Moto.hu jóvoltából a legjobb deréktetoválás tulajdonosa - aki a legtöbb szavazatot kapja - a többi nyereménye mellett egy német Speed-X női kabát tulajdonosa is lesz 29 900 Ft értékben. A kabátnak kivehető termobélése van, nyitható szellőzőkkel, és természetesen CE könyök-, váll- és gerincprotektorral van ellátva. A kabát szél és vízálló, lélegző anyagból készült, több ponton szűkíthető, testre szabható. Állítólag élőben sokkal jobban néz ki, mint a képeken.

Ebben a fordulónkban a második és a harmadik helyezett sem marad ajándék nélkül. Ők 1-1 névre szóló, 10% kedvezményre jogosító ÁLLANDÓ törzsvásárlói kártyát kapnak a Moto.hu üzletébe, ahogy az egyik szerencsés szavazó is, akinek szintén kisorsolunk egy ilyen kártyát.

A Deréktetoválások versenyének nyereményei
  • Moto.hu Speed-X női termokabát az első helyezettnek, 3 db 10%-os állandó törzsvásárlói kártya a 2.,3. helyezettnek és egy szavazónak
  • Hippsy Tattoo derékmelegítő
  • Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
  • Wild magazin 10 000 Ft értékű webáruház utalvány
  • Excipial: 5000 Ft értékű ajándékcsomag
A szavazók között egy Csajok a motoron kendőt is kisorsolunk.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten megint nem volt motorozás, pedig az időjárás miatt akár lehetett volna. A nyakamba...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!