Szerelmem a bőrömbe vésve

A „Szeretlek Ica” és „Örökké Fecó”, tipikusan „börtöntetkó” hangulatú, kezdetleges, olykor helyesírási hibákkal tűzdelt mintáknál azért egyesek komolyabb tetoválásokra is vetemedhetnek a szerelem jegyében…

Az addig rendben van, hogy szeretjük a kedvesünket, és meg akarjuk pecsételni a szerelmünket valamivel, de akkor inkább vegyünk gyűrűt. Sokaknál olyan erős a rózsaszín köd, hogy teljesen elvakulttá teszi őket, és képesek belevarratni az úr vagy hölgy nevét a bőrükbe. Aztán egy hét/hónap/év múlva ne adj’ isten vége a l’amournak, de a tetkó az ott marad. A következő kedves pedig bámulhatja az előző nevét a párja bőrén… Akasha-hoz is fordultak már sokszor hasonló kérésekkel.

HIRDETÉS (x)

− Nem szabad ilyen butaságot kitalálni, mert abban a pillanatban úgy érzed, Ő az Igazi, de sohasem tudhatod, mit hoz a jövő. A gyermeked nevét, portréját viselheted a testeden, mert mindig megmarad neked. De a szerelmes nevek 98%-át megbánja az illető! Sokszor egy éven, hónapon belül jönnek vissza vendégek, hogy szétmentek a párjukkal és csináljak valamit, tüntessem el a nevet. Nem szabad ilyen szinten magunkhoz kötni valakit, hiszen a bőrünkbe égetjük azt a nevet!

− Ez hasonlóan spirituális téma, mint amit már az ördögöknél is említettünk. Nem hiába ősi tudomány a tetoválás, és a régiek jól tudták azt, amibe mi bele sem gondolunk a rohanásban. Oda kell figyelnünk a kép, a szó, a mondat jelentésére, amit magunkon akarunk viselni, mert olyan erőkkel bír, amiről fogalmunk sincs!

Az egyik ismerősöm viszont akkor varratta bele a szerelme nevét a bőrébe, amikor már szakítottak.

− Más köntösbe kell bújtatni ezt az érzést, ha emlékezni szeretne rá egy mintával. De ne a névvel! A hasonló esetekben azt tanácsolnám, hogy inkább higgadjon le, és jöjjön vissza egy év múlva, ha még akkor is úgy gondolja, szeretne valamit megörökíteni abból az emberből; időszakból az életében. Ha például megmaradtak barátnak sok év után, akkor a lelkében raktározza el az emlékeket és ne a testén, mert gondoljon a következő kedvesére is…

Kíváncsian várjuk a kérdéseiteket, ötleteiteket, hogy milyen témáról szeretnétek itt olvasni a tetováláson belül!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!