Tetoválás és tetováló művész

Ha találunk egy jó tetoválót, akinek meg vagyunk elégedve a munkájával, akkor hűek maradunk hozzá. De hallottam már extrém gyűjtőkről is, akik különböző művészektől szerezték be mintáikat…

Az ember lánya, ha elengedi a fantáziáját, még arra is rákaphat, hogy tetoválóművészek aláírásainak gyűjtését tűzi ki célul, mint hobbit. Ilyenről még nem értesültem, de ki tudja…

HIRDETÉS (x)

A népszerű tetováló valóságshow-k, a Miami Ink és az LA Ink vendégei között sok „őrült” fanatikust láthattunk a tévében. Közülük is, aki a leginkább megmaradt az emlékezetemben, egy olyan fickó volt, aki a motorjára felvitt airbrush mintákat tetováltatta a testére. (Bár, azt már meg nem mondom, hogy a bőrén vagy a vason voltak-e előbb a minták, amiket másoltatott ide-oda…) Tudott valamit a pasi, mert kétszeres örömöt élt át, ugyanis a testén és imádott motorján is elkészült ugyanaz a kép.

De visszatérve kis hazánkba, Akasha is látott az egyik külföldi tetováló újságban egy érdekességet.

− A leányzónak pillangók borítják a testét – minden olyan művésztől kér egy lepkét, akinek tetszik a munkáinak a stílusa. Az ilyen embereknek az a céljuk, hogy sok stílusjegyet viseljenek magukon, vagy esetleg egy adott tetoválótól szeretnének „kézjegyet”.

− Veled történt már hasonló eset?

− Igen, ugyanis sok szalonban dolgoztam már a munkám során. Egyszer például az egyik tetováló megmondta a vendégének, hogy milyen műveletben vagyok nagyon jó, és jobb lenne, ha én készíteném el, amit kér az illető. De olyan is akadt, akinek egy másik kollégám varrt mintát, majd látta a vendég, hogy milyen stílusban dolgozom, és tőlem is szeretett volna valamit. De ez egy házon belül volt, nem szalonon kívül.

− És mi van a hűségesekkel?

− Az emberek java része azért megállapodik egy tetoválónál. Ha tetszik neki a művész munkája, akkor marad, ha pedig nem, és például nem azt kapta, amit szeretett volna, akkor nyilván odébb áll. Az is fontos szempont, hogy olyan bizalom alakul ki előbb-utóbb a tetováló és a vendége között, hogy nem akar máshoz menni az alany.

Kíváncsian várjuk a kérdéseiteket, ötleteiteket, hogy milyen témáról szeretnétek itt olvasni a tetováláson belül!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!