Tetoválás és tetováló művész

Ha találunk egy jó tetoválót, akinek meg vagyunk elégedve a munkájával, akkor hűek maradunk hozzá. De hallottam már extrém gyűjtőkről is, akik különböző művészektől szerezték be mintáikat…

Az ember lánya, ha elengedi a fantáziáját, még arra is rákaphat, hogy tetoválóművészek aláírásainak gyűjtését tűzi ki célul, mint hobbit. Ilyenről még nem értesültem, de ki tudja…

HIRDETÉS (x)

A népszerű tetováló valóságshow-k, a Miami Ink és az LA Ink vendégei között sok „őrült” fanatikust láthattunk a tévében. Közülük is, aki a leginkább megmaradt az emlékezetemben, egy olyan fickó volt, aki a motorjára felvitt airbrush mintákat tetováltatta a testére. (Bár, azt már meg nem mondom, hogy a bőrén vagy a vason voltak-e előbb a minták, amiket másoltatott ide-oda…) Tudott valamit a pasi, mert kétszeres örömöt élt át, ugyanis a testén és imádott motorján is elkészült ugyanaz a kép.

De visszatérve kis hazánkba, Akasha is látott az egyik külföldi tetováló újságban egy érdekességet.

− A leányzónak pillangók borítják a testét – minden olyan művésztől kér egy lepkét, akinek tetszik a munkáinak a stílusa. Az ilyen embereknek az a céljuk, hogy sok stílusjegyet viseljenek magukon, vagy esetleg egy adott tetoválótól szeretnének „kézjegyet”.

− Veled történt már hasonló eset?

− Igen, ugyanis sok szalonban dolgoztam már a munkám során. Egyszer például az egyik tetováló megmondta a vendégének, hogy milyen műveletben vagyok nagyon jó, és jobb lenne, ha én készíteném el, amit kér az illető. De olyan is akadt, akinek egy másik kollégám varrt mintát, majd látta a vendég, hogy milyen stílusban dolgozom, és tőlem is szeretett volna valamit. De ez egy házon belül volt, nem szalonon kívül.

− És mi van a hűségesekkel?

− Az emberek java része azért megállapodik egy tetoválónál. Ha tetszik neki a művész munkája, akkor marad, ha pedig nem, és például nem azt kapta, amit szeretett volna, akkor nyilván odébb áll. Az is fontos szempont, hogy olyan bizalom alakul ki előbb-utóbb a tetováló és a vendége között, hogy nem akar máshoz menni az alany.

Kíváncsian várjuk a kérdéseiteket, ötleteiteket, hogy milyen témáról szeretnétek itt olvasni a tetováláson belül!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...
Sosem voltam a konyha ördöge/tündére, de miután a motorok már a téli álmukat alusszák, én...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!