Tetoválóverseny a világhálón

Az amerikai MetricThunder.com on-line versenyt hirdetett olvasói számára. A 2006 november és 2007 június között tartó vetélkedő résztvevői közül minden hónapban kiválasztják a legjobbat, de a végén csak egy maradhat!

A jelentkezőknek nem kell mást tenniük, csak küldeni egy fényképet a szervezőknek a tetoválásukról. A beküldött fotókat a Bikernet.com alapítója, a motoros hírességek csarnokában is szereplő Keith “Bandit” Ball bírálja el hónapról-hónapra. Aki pedig végül megnyeri a versenyt, egy olyan üléssel lesz gazdagabb, amelyen a saját tetoválása lesz látható Saddlemen jóvoltából.

HIRDETÉS (x)

A nyeremény-ülés egyébként nem csak szép, hanem kényelmes is lesz, ugyanis a speciális zselével töltött nyeregnek köszönhetően a rajta lévő súly egyenletesen oszlik el. Ennek köszönhetően lekerül a teher az ülőgumókról és a farokcsontról, amitől a motorkerékpáron való ülés hatására a sofőrnek hosszú túrák alatt sem áll majd meg a vérkeringés a hátsófelében.

Az ötlet egyébként kiváló. A kérdés már csak az, hogy hogy kerül a tetoválás az ülésre. A novemberi győztes karját elnézve lehet, hogy a zsûriben is felmerült ez a kérdés, és jobbnak látták, ha valami egyszerû, pár vonalból álló, ülésformájú mintát szavaznak meg elsőnek. Biztos ami biztos...

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!