Tetoválóverseny a világhálón

Az amerikai MetricThunder.com on-line versenyt hirdetett olvasói számára. A 2006 november és 2007 június között tartó vetélkedő résztvevői közül minden hónapban kiválasztják a legjobbat, de a végén csak egy maradhat!

A jelentkezőknek nem kell mást tenniük, csak küldeni egy fényképet a szervezőknek a tetoválásukról. A beküldött fotókat a Bikernet.com alapítója, a motoros hírességek csarnokában is szereplő Keith “Bandit” Ball bírálja el hónapról-hónapra. Aki pedig végül megnyeri a versenyt, egy olyan üléssel lesz gazdagabb, amelyen a saját tetoválása lesz látható Saddlemen jóvoltából.

HIRDETÉS (x)

A nyeremény-ülés egyébként nem csak szép, hanem kényelmes is lesz, ugyanis a speciális zselével töltött nyeregnek köszönhetően a rajta lévő súly egyenletesen oszlik el. Ennek köszönhetően lekerül a teher az ülőgumókról és a farokcsontról, amitől a motorkerékpáron való ülés hatására a sofőrnek hosszú túrák alatt sem áll majd meg a vérkeringés a hátsófelében.

Az ötlet egyébként kiváló. A kérdés már csak az, hogy hogy kerül a tetoválás az ülésre. A novemberi győztes karját elnézve lehet, hogy a zsûriben is felmerült ez a kérdés, és jobbnak látták, ha valami egyszerû, pár vonalból álló, ülésformájú mintát szavaznak meg elsőnek. Biztos ami biztos...

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!