2010 legjobb hastetoválása

Mára kiderült, hogy a motorok mellett a lovak is nagyon népszerűek a csajok körében.

A női has egyértelműen erotikus látvány... nem véletlen, hogy a legtöbb nő igyekszik elérni,hogy minél laposabb és izmosabb legyen ez a testrésze. Ha pedig ezt már sikerült elérni, a köldökpiercingek mellett egy szép tetoválással is könnyedén oda lehet vonzani a férfiak tekintetét.

Mivel minden nő fejében megfordul a későbbi gyerekszülés gondolata, és ezzel együtt a has bőrének nyúlása is, a legtöbben ide kisebb virágmintákat tetováltatnak. A legkedveltebb területnek a has alsó része tűnik, hiszen a bugyiból kikandikáló sokat sejtető motívum további kutakodásra csábítja a férfiakat.

HIRDETÉS (x)

Augusztusi versenyünkre összesen tizen neveztek a lányok közül a hasukat díszítő ábrával. Volt köztük kicsi és nagy, fekete és szines, nonfiguratív és figurális ábrázolás is. A Csajokamotoron.hu látogatóinak végül Esztii lovas tetoválása tetszett legjobban.

Még több kép a galériában!A szavazók között szintén sorsoltunk. A szerencsés nyertes ezúttal Hermione lett, aki egy Csajok a motoron rózsaszín kendővel bővítheti ruhatárát. Neki, és a legjobb lábtetoválás tulajdonosának postán küldjük el az ajándékát.

A következő, idei utolsó fordulónkban a derékon elhelyezkedő ábrák versenyeznek majd. A nevezéseket 2010. szeptember 19-ig várjuk a galériába feltöltött képekkel, vagy e-mailben elküldve jó minőségben, nagy felbontásban. A nevezőket arra kérjük, hogy a képekhez mellékeljenek egy rövid leírást, hogy mit ábrázol pontosan a kép, illetve miért erre az ábrára esett a választásuk.

A szavazás szeptember 20-tól október 3-ig tart majd. Az első helyezett nyereményei:
  • 1 db. Hippsy Tattoo derékmelegítő
  • Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
  • Wild magazin 10 000 Ft értékű webáruház utalvány
  • Excipial 5000 Ft értékű ajándékcsomag (1 db Excipial Hydrolotio 200ml bőrápoló 2% urea tartalommal, 1 db Excipial Creme 30g, 1 db Excipial Protect kézvédő 50ml, 1 db Excipial Repair kézápoló 50ml)
  • Karbon-Dekor 5000 Ft értékű vásárlási utalvány
A szavazók között ismét sorsolunk, ezúttal ismét egy Csajokamotoron.hu emblémás motoros kendő lesz a szerencsés voksoló jutalma.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!