2010 legjobb hastetoválása

Mára kiderült, hogy a motorok mellett a lovak is nagyon népszerűek a csajok körében.

A női has egyértelműen erotikus látvány... nem véletlen, hogy a legtöbb nő igyekszik elérni,hogy minél laposabb és izmosabb legyen ez a testrésze. Ha pedig ezt már sikerült elérni, a köldökpiercingek mellett egy szép tetoválással is könnyedén oda lehet vonzani a férfiak tekintetét.

Mivel minden nő fejében megfordul a későbbi gyerekszülés gondolata, és ezzel együtt a has bőrének nyúlása is, a legtöbben ide kisebb virágmintákat tetováltatnak. A legkedveltebb területnek a has alsó része tűnik, hiszen a bugyiból kikandikáló sokat sejtető motívum további kutakodásra csábítja a férfiakat.

HIRDETÉS (x)

Augusztusi versenyünkre összesen tizen neveztek a lányok közül a hasukat díszítő ábrával. Volt köztük kicsi és nagy, fekete és szines, nonfiguratív és figurális ábrázolás is. A Csajokamotoron.hu látogatóinak végül Esztii lovas tetoválása tetszett legjobban.

Még több kép a galériában!A szavazók között szintén sorsoltunk. A szerencsés nyertes ezúttal Hermione lett, aki egy Csajok a motoron rózsaszín kendővel bővítheti ruhatárát. Neki, és a legjobb lábtetoválás tulajdonosának postán küldjük el az ajándékát.

A következő, idei utolsó fordulónkban a derékon elhelyezkedő ábrák versenyeznek majd. A nevezéseket 2010. szeptember 19-ig várjuk a galériába feltöltött képekkel, vagy e-mailben elküldve jó minőségben, nagy felbontásban. A nevezőket arra kérjük, hogy a képekhez mellékeljenek egy rövid leírást, hogy mit ábrázol pontosan a kép, illetve miért erre az ábrára esett a választásuk.

A szavazás szeptember 20-tól október 3-ig tart majd. Az első helyezett nyereményei:
  • 1 db. Hippsy Tattoo derékmelegítő
  • Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
  • Wild magazin 10 000 Ft értékű webáruház utalvány
  • Excipial 5000 Ft értékű ajándékcsomag (1 db Excipial Hydrolotio 200ml bőrápoló 2% urea tartalommal, 1 db Excipial Creme 30g, 1 db Excipial Protect kézvédő 50ml, 1 db Excipial Repair kézápoló 50ml)
  • Karbon-Dekor 5000 Ft értékű vásárlási utalvány
A szavazók között ismét sorsolunk, ezúttal ismét egy Csajokamotoron.hu emblémás motoros kendő lesz a szerencsés voksoló jutalma.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!