2010 legjobb háttetoválása

A háttetoválások között idén elég hamar kialakult a végső állás.

A tíz nevező között voltak ismerős, és vadonatúj minták is a háttetoválások versenyén. Ezek között találunk teljes hátat beborító mintákat és csak a lapockán elhelyezkedőeket is. Ezeket nehéz összehasonlítani egymással, így várható volt, hogy egy nagyobb minta nyer majd.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján azt is megállapíthatjuk, hogy a Csajokamotoron.hu olvasói hajlanak a motoros illetve a lovas témák felé, és a bonyolult ábrákat is díjazni szokták. Persze egy ötletes motívum bármikor felboríthatja az elméleteket.

HIRDETÉS (x)

Ebben a hónapban fru147 nevű tagunk tetoválására szavaztak legtöbben. Az aprólékosan kidolgozott, egész hátas gésa sok embernek tetszett. Persze meg kell említenünk Sunny lovát is, amire szintén sok szavazat érkezett.

A szavazók között szintén sorsoltunk. A szerencsés nyertes fneildi lett, aki egy fekete military sapkával lesz gazdagabb. Neki, és a legjobb háttetoválás tulajdonosának postán küldjük el az ajándékát.

A következő fordulóban a lábtetoválások versenyeznek majd. A nevezéseket 2010. július 25-ig várjuk a lehet nevezni a galériába feltöltött képekkel, vagy e-mailben elküldve jó minőségben, nagy felbontásban. A nevezőket arra kérjük, hogy a képekhez mellékeljenek egy rövid leírást,hogy mit ábrázol pontosan a kép, illetve miért erre az ábrára esett a választásuk.

A szavazás augusztus 8-ig tart majd. Az első helyezett nyereményei:
  • 1 db. Hippsy Tattoo derékmelegítő
  • Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
  • Wild magazin 10 000 Ft értékű webáruház utalvány
  • Daylong 7000 Ft értékű ajándékcsomag (1 db Daylong Ultra 25 100 ml fényvédő naptej, 1 db Daylong Night Repair 100 ml bőröregedést gátló testápoló)
  • Karbon-Dekor 5000 Ft értékű vásárlási utalvány

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!