2010 legjobb háttetoválása

A háttetoválások között idén elég hamar kialakult a végső állás.

A tíz nevező között voltak ismerős, és vadonatúj minták is a háttetoválások versenyén. Ezek között találunk teljes hátat beborító mintákat és csak a lapockán elhelyezkedőeket is. Ezeket nehéz összehasonlítani egymással, így várható volt, hogy egy nagyobb minta nyer majd.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján azt is megállapíthatjuk, hogy a Csajokamotoron.hu olvasói hajlanak a motoros illetve a lovas témák felé, és a bonyolult ábrákat is díjazni szokták. Persze egy ötletes motívum bármikor felboríthatja az elméleteket.

HIRDETÉS (x)

Ebben a hónapban fru147 nevű tagunk tetoválására szavaztak legtöbben. Az aprólékosan kidolgozott, egész hátas gésa sok embernek tetszett. Persze meg kell említenünk Sunny lovát is, amire szintén sok szavazat érkezett.

A szavazók között szintén sorsoltunk. A szerencsés nyertes fneildi lett, aki egy fekete military sapkával lesz gazdagabb. Neki, és a legjobb háttetoválás tulajdonosának postán küldjük el az ajándékát.

A következő fordulóban a lábtetoválások versenyeznek majd. A nevezéseket 2010. július 25-ig várjuk a lehet nevezni a galériába feltöltött képekkel, vagy e-mailben elküldve jó minőségben, nagy felbontásban. A nevezőket arra kérjük, hogy a képekhez mellékeljenek egy rövid leírást,hogy mit ábrázol pontosan a kép, illetve miért erre az ábrára esett a választásuk.

A szavazás augusztus 8-ig tart majd. Az első helyezett nyereményei:
  • 1 db. Hippsy Tattoo derékmelegítő
  • Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
  • Wild magazin 10 000 Ft értékű webáruház utalvány
  • Daylong 7000 Ft értékű ajándékcsomag (1 db Daylong Ultra 25 100 ml fényvédő naptej, 1 db Daylong Night Repair 100 ml bőröregedést gátló testápoló)
  • Karbon-Dekor 5000 Ft értékű vásárlási utalvány

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!