2010 legjobb kartetoválása

Vasárnap befejeződött a szavaztás a kartetoválások versenyén.

Idén összesen kilenc ábra, és öt versenyző nevezett a legjobb kartetoválások között folyó vetélkedésre az értékes nyereményekért. A szavazás elején 2-3 ábra fej-fej mellett haladt, de később Era V2-es motorblokkot ábrázoló mintája jelentősen elhúzott a többitől. Hiába, motoros oldal lévén úgy látszik, a szavazók szíve a motor felé húzott.

A többi nevezőnek sincs oka szégyenkezésre, szépen kidolgozott, jó minőségű ábrákat, fantáziadús mintákat láthattunk a benevezett ábrák között. Külön megemlíteném azt az ábrát, amelyik a Csajokamotoron.hu logójából ismert női fejet ábrázolja.

HIRDETÉS (x)

A következő forduló a háttetoválások versenye lesz. Erre 2010. június 27-ig lehet nevezni a galériába feltöltött képekkel, vagy e-mailben elküldve jó minőségben, nagy felbontásban. A szavazás július 11-ig tart majd. Az első helyezett nyereményei:

  • 1 db. Hippsy Tattoo derékmelegítő
  • Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
  • Wild magazin 10 000 Ft értékű webáruház utalvány
  • Daylong 7000 Ft értékű ajándékcsomag (1 db Daylong Ultra 25 100 ml fényvédő naptej, 1 db Daylong Night Repair 100 ml bőröregedést gátló testápoló)
  • Karbon-Dekor 5000 Ft értékű vásárlási utalvány

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!