A család vagy a tetoválás? Dönts!

tattoo nameEgy apa eléggé furcsa helyzetbe került: szeretetből magára varratta fia nevét, amikor az megszületett, majd amikor a gyerek évek múltával rájött, hogy nőként éli tovább az életét, az apa ellen fordult a család, mert nem akarja leszedetni a tetoválást…

A kétségbeesett férfi már az internet népéhez fordult, hogy most ő a hülye?! Az eléggé elfajult családi perpatvarról a Mirror cikkezett, így láttak napvilágot a történtek világszerte.

A férfi nem vállalta fel a nevét, de elmondta, három gyermeke nevét varratta a karjára, amikor megszülettek. Tudjuk, ezt sokan teszik, hiszen egy gyermek születésétől nem kell nagyobb esemény…

HIRDETÉS (x)

Amikor felnőtt – nevezzük Andy-nek – a fia, akkor leültette a szüleit, hogy beszélni szeretne velük. A fiatal srác elmondta, hogy sajnos férfi testbe született, de nőnek érzi magát, és ezentúl úgy szeretné élni az életét, mint Athena – meg is változtatta hivatalosan a nevét.

Egy idő után újabb beszélgetésre került sor: Athena és anyja közölte az apával, hogy az újdonsült hölgyet sérti a férfi karján virító „Andy”-tetoválás, s álljon ott helyette az „Athena”.

Persze, a férfi nem értette a problémát, hiszen amikor a tetoválás készült, még Andy Andy volt, nem pedig Athena. A leányzó szerint apja rossz szülő, s összevesztek. Az egész család Athena mellé állt.

A feleség olyan messzire ment, hogy azt mondta, elhagyja a férjét és viszi a gyerekeket. A férfi mondta, hogy először lézeres eltávolításra lenne szükség, majd pedig az új nevet rá varrni, de erre nincs pénze. Ez nem hatotta meg a családot!

A férfi köpni-nyelni nem tudott, ezért végső elkeseredésében az interneten osztotta meg helyzetét, és kérdezte, minden az ő hibája?!

Ugyanezt a kérdést teszem fel! Kinek van igaza?

Forrás: 24.hu
Fotó: illusztráció - TattooDI

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hiába nézegetem bizakodva a hétvégi időjárást, jelen állás szerint úgy fest, hogy ennyi volt számomra...
Bővebben...
Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!