Fordulnál Sarah Gray-hez, a világ legtetováltabb doktornőjéhez?

sarah gray tattooAz ortopéd sebész szakorvos hölgyön annyi tetoválás található, hogy alig van már rajta szabad hely. Elmondása szerint, sokkal könnyebben megtalálja a hangot a fiatalokkal a munkája során azért, ahogyan kinéz…

Az biztos, hogy – főleg a magyar egészségügyben járva-kelve – nem sűrűn találkozik az ember lánya ilyen feltűnő jelenségekkel a hétköznapok során, mint az ausztrál, 31 éves hölgy.

Sarah Gray jelenleg egy adelaide-i kórház rezidenseként tevékenykedik, mindezek mellett pedig a férjével közös tetoválószalonjukban dolgozik.

HIRDETÉS (x)

Álmai netovábbja, hogy nyaktól lefelé, az egész testét elfedjék a különféle minták – ahogyan látszik, már nem sok hiányzik… aztán jöhet a Guinnes-rekordok könyve...

Sarah egyéb eredményeket is elért már a tetoválással kapcsolatban, ugyanis megnyerte a Ms. Inked Australia szépségversenyt. 16 éves kora óta varratja magát.

Úgy véli, ha valaki jól végzi a munkáját, semmit nem számít a kinézete – ezért fontos számára az orvosként való helytállás.

Az eddigi tapasztalatai azt mutatták, hogy az extrémnek mondható kinézete miatt, a fiatalabb páciensei könnyebben, nyugodtabban kommunikálnak vele.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thank you for the amazing night @tattoosbybumer #onelove #numberonehusband #birthday

Sarah (@rosesarered_23) által megosztott bejegyzés,

Az biztos – és már elcsépelten hangzik –, hogy az átlagember még mindig ellenszenvvel viszonyul a tetovált emberekhez. Míg a tetováltak szívesebben fordulnak bárhol-bármikor-bármivel kapcsolatban hozzájuk hasonló, szintén szétvarrt emberekhez.

… mert ha olyan, mint én, akkor valószínűleg már sokkal kellemesebb lesz az egyébként kellemetlen helyzet – orvosnál, banki ügyintézőnél, a NAV-nál…

Sarah Gray példája nagyon jól tükrözi mindezt, hiszen egyénisége rögvest szembe tűnik, ha valaki találkozik vele a rendelőben, s már oldja is a hangulatot…

Forrás, fotó: Metro

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hiába nézegetem bizakodva a hétvégi időjárást, jelen állás szerint úgy fest, hogy ennyi volt számomra...
Bővebben...
Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!