Jason Momoa, a csajok kedvence, Budapesten varratott magára

Rácz Edina - .

jason momoaNapjainkban minden második csaj odavan Jason Momoa-ért, legismertebb szerepében, Aquaman-ért. Hetek óta a magyar fővárosban tartózkodik, s nemrégiben tetováltatott magára egy mintát. Találkoztál vele?

… vagy csak szerettél volna... Mindenesetre, Momoa, vagy Khal Drogo – akinek ez jobban tetszik, a Trónok harca miatt – Budapesten betért egy tetoválószalonba, Rob Borbashoz, hogy varrasson egy mintát.

No, de nem egyedül, hanem a személyi edzőjével, Mada AbdelHamiddal közös képet választottak. Barátjával az Aquamen forgatásán is együtt dolgoztak, s most itt, Budapesten már bebarangolták a várost.

HIRDETÉS (x)

Az edzőnek ez volt élete első tetoválása – nos, erről is megemlegeti majd szép hazánk fővárosát, ugyanúgy, mint Momoa, aki persze már rendelkezett ezelőtt is tetoválásokkal.

Hamid úgy fogalmazott egy posztjában, hogy a tetoválás által örökre össze vannak kötve barátjával, Momoa-val, akivel közös barangolásuk alkalmával varrattak magukra, s fogadott testvérekké váltak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Guess I’m with this fucker for LIFE 😈🤙🏽😂⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Got my first tattoo today and couldn’t be more honored than to have ON THE ROAM as my first! Today marks a special day for us... love you cuzzy bro... OHANA FOR LIFE!!!! 🙏🏽 Got some BIG things coming.... ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Shoutout to one of the best tattoo artists in the game @grindesign_tattoo he is straight 🔥🔥🔥⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ #OnTheRoam⁣⁣ #Ohana⁣⁣ #LookAtYaBoy⁣ #LookGooooood⁣ #⁣CelafainWrap⁣⁣Gang #BigNasty

𝐌𝐀𝐃𝐀 (@realdealmada) által megosztott bejegyzés,

Jason Momoa egyébként a Dűne című film forgatása miatt tartózkodik Budapesten, s lefotózták már a Hősök terén, a parlament előtt, a Batthyány téren, a Nagyi Palacsintázójában, tehát nem az a bujkálós típus... Ezért van még remény, találkozhatsz vele akárhol...

Forrás: Femina
Fotó: Mafab

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS