Jason Momoa, a csajok kedvence, Budapesten varratott magára

jason momoaNapjainkban minden második csaj odavan Jason Momoa-ért, legismertebb szerepében, Aquaman-ért. Hetek óta a magyar fővárosban tartózkodik, s nemrégiben tetováltatott magára egy mintát. Találkoztál vele?

… vagy csak szerettél volna... Mindenesetre, Momoa, vagy Khal Drogo – akinek ez jobban tetszik, a Trónok harca miatt – Budapesten betért egy tetoválószalonba, Rob Borbashoz, hogy varrasson egy mintát.

No, de nem egyedül, hanem a személyi edzőjével, Mada AbdelHamiddal közös képet választottak. Barátjával az Aquamen forgatásán is együtt dolgoztak, s most itt, Budapesten már bebarangolták a várost.

HIRDETÉS (x)

Az edzőnek ez volt élete első tetoválása – nos, erről is megemlegeti majd szép hazánk fővárosát, ugyanúgy, mint Momoa, aki persze már rendelkezett ezelőtt is tetoválásokkal.

Hamid úgy fogalmazott egy posztjában, hogy a tetoválás által örökre össze vannak kötve barátjával, Momoa-val, akivel közös barangolásuk alkalmával varrattak magukra, s fogadott testvérekké váltak.

Jason Momoa egyébként a Dűne című film forgatása miatt tartózkodik Budapesten, s lefotózták már a Hősök terén, a parlament előtt, a Batthyány téren, a Nagyi Palacsintázójában, tehát nem az a bujkálós típus... Ezért van még remény, találkozhatsz vele akárhol...

Forrás: Femina
Fotó: Mafab

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!