Jason Momoa, a csajok kedvence, Budapesten varratott magára

jason momoaNapjainkban minden második csaj odavan Jason Momoa-ért, legismertebb szerepében, Aquaman-ért. Hetek óta a magyar fővárosban tartózkodik, s nemrégiben tetováltatott magára egy mintát. Találkoztál vele?

… vagy csak szerettél volna... Mindenesetre, Momoa, vagy Khal Drogo – akinek ez jobban tetszik, a Trónok harca miatt – Budapesten betért egy tetoválószalonba, Rob Borbashoz, hogy varrasson egy mintát.

No, de nem egyedül, hanem a személyi edzőjével, Mada AbdelHamiddal közös képet választottak. Barátjával az Aquamen forgatásán is együtt dolgoztak, s most itt, Budapesten már bebarangolták a várost.

HIRDETÉS (x)

Az edzőnek ez volt élete első tetoválása – nos, erről is megemlegeti majd szép hazánk fővárosát, ugyanúgy, mint Momoa, aki persze már rendelkezett ezelőtt is tetoválásokkal.

Hamid úgy fogalmazott egy posztjában, hogy a tetoválás által örökre össze vannak kötve barátjával, Momoa-val, akivel közös barangolásuk alkalmával varrattak magukra, s fogadott testvérekké váltak.

Jason Momoa egyébként a Dűne című film forgatása miatt tartózkodik Budapesten, s lefotózták már a Hősök terén, a parlament előtt, a Batthyány téren, a Nagyi Palacsintázójában, tehát nem az a bujkálós típus... Ezért van még remény, találkozhatsz vele akárhol...

Forrás: Femina
Fotó: Mafab

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pünkösd miatt rövid hét volt, vagyis nekem olyan szerencsém volt, hogy több nap volt pihenős...
Bővebben...
Az ovi utolsó hete nagyon kemény. Mármint nekem... Évzáró, utolsóminden, táborszülői, sulisintéznivalók, füzetcsomagátvétel, apáknapja, úristenmindjártittazanyámis,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!