Jegygyűrű helyett tetováltatnál? Örökre szól, vagy mi…

hazassag tetovalas szerelemManapság már a gyémánt jegygyűrűt is maradinak tartják, s divattá vált a közös tetoválás, amely az összetartozást jelképezi a párok között. Míg a gyűrűt visszaadhatod, pénzzé teheted, ha vége a kapcsolatnak, addig a tetoválás ott marad…

… legalábbis egy kis heg mindenképpen, ha rászánod magad a minta lézeres eltávolíttatására. De ne szaladjunk ennyire előre, hiszen miért döntenek úgy a párok, hogy varratnak…

Nagy lépés – főleg napjainkban –, ha egy szerelmespár a házasság mellett dönt. Két véglet van általában: az egyik, hogy két tanúval elmennek a városházára és kimondják az igent.

HIRDETÉS (x)

A másik, hogy hatalmas csinnadrattával tudatják a világgal, hogy megköttetett közöttük az a bizonyos szent dolog. Egy esküvő nagyon sok előkészületet igényel, a pénzről nem is beszélve.

A veszekedéseket már nem is említem… Ha egy pár eljut a lagziig, nagy szó, hiszen dönteni arról, hogy kit hívjanak meg és kit nem, milyen színűek legyenek a szalvéták és miért ne a kék nyakkendőt válassza a vőlegény… Még reggelig sorolhatnám a konfliktusokat szülő dolgokat…

A jegygyűrű igazi tradicionális választás, azt tükrözi, hogy a pár ragaszkodik a hagyományokhoz. (S mint már említettem, zaciba lehet adni…) A tetoválás mindenképpen modern korunk népszokása.

A minták tárháza határtalan, s itt választhatnak olyan szimbólumot a párok, amelynek jelentésével csak ők vannak tisztában. Ez már egy erős összetartozást feltételez. Akár egy szép emlék is lehet, kettejük múltjából. De elég csak egy-egy fél szív, amelynek másik fele a társunkon látható.

A legfontosabb pedig, hogy ha már úgy érzik, örökre szól a szerelmük, akkor a tetoválás, ami elvileg szintén életük végéig a bőrükön marad, ideális választás.

A hagyományos jegygyűrűt vagy a modernkori tetoválást választanád?

Fotók: femina.hu

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!