Szándékos csonkítással vádolják a tetoválót

brendan mccarthy dr evil tattooEgy brit tetováló, Brendan McCarthy, 10-15 évig terjedő börtönbüntetést kaphat azért, mert olyan testmódosításokat végzett, amelyekhez nem volt képzettsége, illetve engedélye. A férfit nem a vendégei jelentették fel, hanem egy ismeretlen, aki fotókon látta a munkáit.

A wolverhamptoni McCarthy, aki Dr Evil művésznéven dolgozik, 2015 óta harcol a bíróságon azért, mert 2012 és 2015 között legalább három esetben végzett olyan testmódosításokat – mellbimbó-, füllevágás, nyelvkettévágás -, amelyekhez nem voltak meg a szükséges papírjai.

A tetováló 10 éve dolgozik szalonjában, vendégei kiállnak mellette, petíciót is indítottak az ügye érdekében. Az a bizonyos „jóakarója” 2015-ben tett panaszt ellene a helyi önkormányzat közegészségügyi bizottságánál.

HIRDETÉS (x)

Ekkor kezdődött a kálvária. McCharty-t letartóztatták, megvádolták szándékos csonkítással. Nos, azóta szabadlábon védekezik, s olyan érveket tudott felsorakoztatni, hogy vendégei saját kérésére végezte el a kisebb műtéteknek számító beavatkozásokat, érzéstelenítés nélkül.

Az a férfi, akinek a tetováló levágta a mellbimbóját, elmondta, hogy azok az orvosok, akiket megkeresett, nem vállalták a feladatot. Nick Pinch azért szánta rá magát a beavatkozásra, mert mellbimbója, a benne lévő piercingektől hegszövetté vált, s nagyon csúnya látványt nyújtott.

A bíróság szerint, ezek a kisebb plasztikai műtétek bizony, nem olyanok, mint a tetoválások, hiszen sokkal komolyabb beavatkozásnak számítanak, ezért csak képzett orvosok végezhetnek ilyeneket, a megfelelő engedélyek birtokában.

McCharty-t teljesen tönkretette lelkileg ez a sok évig tartó harc, elmondása szerint már csak árnyéka önmagának, hiába állnak ki érte a vendégei. Miután a legfelsőbb bíróság is elutasította kérelmét, bűnösnek vallotta magát. Március 21-én hoznak ítéletet az ügyében.

Forrás: 24.hu
Fotó: BBC

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!