Szándékos csonkítással vádolják a tetoválót

brendan mccarthy dr evil tattooEgy brit tetováló, Brendan McCarthy, 10-15 évig terjedő börtönbüntetést kaphat azért, mert olyan testmódosításokat végzett, amelyekhez nem volt képzettsége, illetve engedélye. A férfit nem a vendégei jelentették fel, hanem egy ismeretlen, aki fotókon látta a munkáit.

A wolverhamptoni McCarthy, aki Dr Evil művésznéven dolgozik, 2015 óta harcol a bíróságon azért, mert 2012 és 2015 között legalább három esetben végzett olyan testmódosításokat – mellbimbó-, füllevágás, nyelvkettévágás -, amelyekhez nem voltak meg a szükséges papírjai.

A tetováló 10 éve dolgozik szalonjában, vendégei kiállnak mellette, petíciót is indítottak az ügye érdekében. Az a bizonyos „jóakarója” 2015-ben tett panaszt ellene a helyi önkormányzat közegészségügyi bizottságánál.

HIRDETÉS (x)

Ekkor kezdődött a kálvária. McCharty-t letartóztatták, megvádolták szándékos csonkítással. Nos, azóta szabadlábon védekezik, s olyan érveket tudott felsorakoztatni, hogy vendégei saját kérésére végezte el a kisebb műtéteknek számító beavatkozásokat, érzéstelenítés nélkül.

Az a férfi, akinek a tetováló levágta a mellbimbóját, elmondta, hogy azok az orvosok, akiket megkeresett, nem vállalták a feladatot. Nick Pinch azért szánta rá magát a beavatkozásra, mert mellbimbója, a benne lévő piercingektől hegszövetté vált, s nagyon csúnya látványt nyújtott.

A bíróság szerint, ezek a kisebb plasztikai műtétek bizony, nem olyanok, mint a tetoválások, hiszen sokkal komolyabb beavatkozásnak számítanak, ezért csak képzett orvosok végezhetnek ilyeneket, a megfelelő engedélyek birtokában.

McCharty-t teljesen tönkretette lelkileg ez a sok évig tartó harc, elmondása szerint már csak árnyéka önmagának, hiába állnak ki érte a vendégei. Miután a legfelsőbb bíróság is elutasította kérelmét, bűnösnek vallotta magát. Március 21-én hoznak ítéletet az ügyében.

Forrás: 24.hu
Fotó: BBC

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!