Magyar tetoválóművész tömeg-tetoválásán ámul a világ

bercsenyi balazs tetovalo a rozsa elete

Bercsényi Balázs tetováló, nem csak itthon örvend hírnévnek, hanem külföldön is, hiszen a new york-i Bang Bang szalonban varrta a delikvenseket. Most pedig, 70 önként jelentkezőn készítette el a világ első mozgó tetoválását, melyen egy rózsa életét mutatja be.

A „Rózsa élete” című alkotással, Balázs 70 idegen emberből kovácsolt közösséget, hiszen életük végéig közük lesz egymáshoz – azért ez sok érdekes kérdést vet fel emberileg, spirituálisan is.

Bercsényi Balázs azért döntött a rózsa mellett, mert a szeretet jelképe, s egy gyönyörű szimbólum – árulta el az angol Popsugár nevezetű portálnak.

HIRDETÉS (x)

Ugyanakkor, a rózsa, létével mutatja meg, hogyan kellene nekünk, embereknek élnünk – a virág azért fejlődik, hogy a végén örömet okozzon valakinek.

A rózsa fejlődéséről készült folyamatábra az emberi élet metaforája Balázs szerint, s ezek az emberek, hiába nem vesznek részt egymás mindennapjaiban, mégis közösség alakult ki közöttük.

A tetoválás-sorozat világszerte hatalmas sikernek örvend, s több százezer lájkot kapott a művész Instagram oldalán, illetve amerikai lapok kiemelten foglalkoztak a hírrel.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

a life of a rose 🌹

BB (@balazsbercsenyi) által megosztott bejegyzés,

Bercsényi Balázs nemrégiben érkezett haza külföldről, hogy Magyarországon alkothasson. A híres amerikai szalonban, a Bang Bang-ban sok sztár bőrére tetovált, ahogyan teszi ezt itthon is.

Reméljük, még hasonló remek ötletekkel áll elő, s valósítja meg őket honfitársainkon!

Forrás: ripost.hu, Bercsényi Balázs Instagram
Fotók: Bercsényi Balázs Instagram

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Miközben szerveztem a csamos napot, azért folyamatosan a fejemben motoszkált, hogy még lehet idén olyan...
Bővebben...
Még mindig nem tudjuk, hogy mi baja a motoromnak, lévén, hogy megint nem ültem rajta...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!