Magyar tetoválóművész tömeg-tetoválásán ámul a világ

bercsenyi balazs tetovalo a rozsa elete

Bercsényi Balázs tetováló, nem csak itthon örvend hírnévnek, hanem külföldön is, hiszen a new york-i Bang Bang szalonban varrta a delikvenseket. Most pedig, 70 önként jelentkezőn készítette el a világ első mozgó tetoválását, melyen egy rózsa életét mutatja be.

A „Rózsa élete” című alkotással, Balázs 70 idegen emberből kovácsolt közösséget, hiszen életük végéig közük lesz egymáshoz – azért ez sok érdekes kérdést vet fel emberileg, spirituálisan is.

Bercsényi Balázs azért döntött a rózsa mellett, mert a szeretet jelképe, s egy gyönyörű szimbólum – árulta el az angol Popsugár nevezetű portálnak.

HIRDETÉS (x)

Ugyanakkor, a rózsa, létével mutatja meg, hogyan kellene nekünk, embereknek élnünk – a virág azért fejlődik, hogy a végén örömet okozzon valakinek.

A rózsa fejlődéséről készült folyamatábra az emberi élet metaforája Balázs szerint, s ezek az emberek, hiába nem vesznek részt egymás mindennapjaiban, mégis közösség alakult ki közöttük.

A tetoválás-sorozat világszerte hatalmas sikernek örvend, s több százezer lájkot kapott a művész Instagram oldalán, illetve amerikai lapok kiemelten foglalkoztak a hírrel.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

a life of a rose 🌹

BB (@balazsbercsenyi) által megosztott bejegyzés,

Bercsényi Balázs nemrégiben érkezett haza külföldről, hogy Magyarországon alkothasson. A híres amerikai szalonban, a Bang Bang-ban sok sztár bőrére tetovált, ahogyan teszi ezt itthon is.

Reméljük, még hasonló remek ötletekkel áll elő, s valósítja meg őket honfitársainkon!

Forrás: ripost.hu, Bercsényi Balázs Instagram
Fotók: Bercsényi Balázs Instagram

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!