Ha tetoválva vagy, több szexpartnered lehet

sexy tattoo girlEgy kutatás eredményei szerint, azoknak az embereknek, akik tetoválással rendelkeznek, többek között nagyobb számú szexuális partnerük van, mint „átlagos” társaiknak. Szerinted?

A University of Miami kutatói, egy különleges vizsgálatra adták a fejüket, melyhez 2000 tesztalanyra volt szükségük – kíváncsiak voltak a tetovált emberek legfontosabb jellemzőire.

Az eredményeket az International Journal of Dermatology nevezetű szaklapban tették közzé, melyek azért – valljuk be – eléggé nevetségesek, legalábbis számomra.

HIRDETÉS (x)

De lássuk! A következő tanulságokat vonták le: a tetováltaknak, a többi embertől függetlenül, gyakrabban vannak alvászavaraik, mentálhigiénés problémáik, nagyobb eséllyel dohányoznak, illetve kerülnek börtönbe, a több szexpartnerről nem is beszélve.

Egy hasonló kutatás, úgymond fordítottan vizsgálta a dolgokat – azok, akik hajlamosabbak a finoman szólva kockázatosabb viselkedésre, általában tetováltatják magukat.

Elgondolkodtam saját magamon, az olvasottak alapján és igazán jót nevettem rajtuk – rám egyik sem igaz, bár a börtön még előttem áll. Dohányozni - ha eddig nem szoktam rá, ezután sem fogok.

Jól alszom, nincsenek mentálhigiénés problémáim és ami a több szexpartnert illeti, nos az sem igaz, de biztosan létezik olyan tetovált ember, akire igazak lehetnek ezek az állítások. A tesztalanyokra tuti!

Azért kíváncsi lettem volna, milyen feladatokat, kérdőíveket kapott az a 2000 tesztalany, akiket bevontak a kkutatásba. Sokszor felütik a fejüket hasonló tanulmányok, amiknél nem tudom eldönteni, unatkoztak-e a kitalálói, vagy pusztán csak szívatni akarták a jó népet...

Rád igazak a kutatás eredményei? 

Forrás: Index
Fotó: Storyteller Tattoo

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!