Hennával rajzolsz szeplőket? Ne csodálkozz az eredményen!

naomi jont henna arcborNaomi Jont, egy német beauty blogger arra vetemedett, hogy hennával rajzoljon magának szeplőket az arcára. Hogy mi lett a végeredmény? Nos, azt hiszem, összeteheti a két kezét, hogy ha nem marad örök életére maradandó nyoma a vállalkozásának...

Naomi Jont, mint oly' sok fiatal lány a világon, a bloggerezésnek hódol, s fenn van minden lehetséges közösségi portálon. A fejébe vette, hogy szeretne tiszta arcbőrére szeplőket, s ezt hennával akarta elérni.

Persze, egy másik vlogger tanácsait követve, az eBay-en rendelte meg a festéket, és már alig várta, hogy hozzálásson a video elkészítéséhez – mert ugyebár élőben tette mindezt, hogy a későbbiekben feltegye az internetre a „nagy vállalkozás” eredményét.

HIRDETÉS (x)

Nem véletlen a mondás, miszerint „az első megérzés a helyes” - Naomi, amikor kibontotta a csomagot, már érezte, hogy valami nem stimmel vele. És milyenek vagyunk, mi emberek? Hiába a belső figyelmeztetés, csak megtesszük, amit nem kellene...

Naomi sem hagyta inkább az egész dolgot, hanem belevágott. A videon látható, hogy miután felviszi a hennát az arcbőrére, elkezdenek pirosodni a pöttyök, majd égeti szegény lány bőrét.

Lemosni már nem tudta, s eszébe jutott az alapozó – látható, ahogyan a sírással küzdve, lealapozza az arcát, majd közli a video végén, hogy amint kikapcsolja a kamerát, sírni is fog.

Azért, a javára lehet írni, hogy a humorérzékét nem veszítette el, és sajnos tényleg úgy nézett ki, mint a horror, gyilkos baba, Chucky, a Gyerekjáték című filmből.

Naomi videoja sajnos nem követendő például szolgál, mint ahogyan a lány szerette volna, hanem éppen ellenkezőleg, elrettentő példaként.

Forrás: nlcafe
Fotó: youtube

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Leponyvázás után szembesültem vele, hogy a motorom egy póktanya, lógtak a hálók keresztül-kasul, és a...
Bővebben...
Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!