Hennával rajzolsz szeplőket? Ne csodálkozz az eredményen!

naomi jont henna arcborNaomi Jont, egy német beauty blogger arra vetemedett, hogy hennával rajzoljon magának szeplőket az arcára. Hogy mi lett a végeredmény? Nos, azt hiszem, összeteheti a két kezét, hogy ha nem marad örök életére maradandó nyoma a vállalkozásának...

Naomi Jont, mint oly' sok fiatal lány a világon, a bloggerezésnek hódol, s fenn van minden lehetséges közösségi portálon. A fejébe vette, hogy szeretne tiszta arcbőrére szeplőket, s ezt hennával akarta elérni.

Persze, egy másik vlogger tanácsait követve, az eBay-en rendelte meg a festéket, és már alig várta, hogy hozzálásson a video elkészítéséhez – mert ugyebár élőben tette mindezt, hogy a későbbiekben feltegye az internetre a „nagy vállalkozás” eredményét.

HIRDETÉS (x)

Nem véletlen a mondás, miszerint „az első megérzés a helyes” - Naomi, amikor kibontotta a csomagot, már érezte, hogy valami nem stimmel vele. És milyenek vagyunk, mi emberek? Hiába a belső figyelmeztetés, csak megtesszük, amit nem kellene...

Naomi sem hagyta inkább az egész dolgot, hanem belevágott. A videon látható, hogy miután felviszi a hennát az arcbőrére, elkezdenek pirosodni a pöttyök, majd égeti szegény lány bőrét.

Lemosni már nem tudta, s eszébe jutott az alapozó – látható, ahogyan a sírással küzdve, lealapozza az arcát, majd közli a video végén, hogy amint kikapcsolja a kamerát, sírni is fog.

Azért, a javára lehet írni, hogy a humorérzékét nem veszítette el, és sajnos tényleg úgy nézett ki, mint a horror, gyilkos baba, Chucky, a Gyerekjáték című filmből.

Naomi videoja sajnos nem követendő például szolgál, mint ahogyan a lány szerette volna, hanem éppen ellenkezőleg, elrettentő példaként.

Forrás: nlcafe
Fotó: youtube

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!